reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej :)
Axa ty już w Polsce a my tu już się martwiłysmy że Cię nie ma.Miłego pobytu:tak:

Patrysia dużo zdrówka dla chłopców :tak:i sił dla Ciebie

Fasolka a żeś mi smaka zrobiła,mam normalnie ślinotok na tą kawkę.Mi teraz mlika nie wolno a czarnej nie lubię wiec kawusie piłam kilka miesięcy temu.O ja cię ale bym wysiorbała taki kubasek:tak::-p
Mafu tez bym chciała sprzatac,ale jak narazie to udało mi się pościelic łóżka,wyjsc na krótki spacer i częśc pozmywac,a tak to latam albo przy jednym albo przy drugim ,teraz pisze na lapku jedną ręką a drugą cycuję maliznę.
Mykam bo Alanek czeka w kolejce ,bedę wolna ręką lepic z plasteliny

No Beacia mi jak narazie udało sie pranie nastawić i ogarnąć w miarę pokój ale dalej syf..normalnie podmienili mi dziecko! nic przy nim nie zrobię jak taki będzie..to nie tamto nie..na rekach nie, leżeć nie:wściekła/y: w końcu po boju zasnął i spi na rekach i nie chce go odkładac bo obudzi sie za 10 min i dupa a tak to może co dłużej pośpi...

Normalnie taka podminowana dziś jestem, że lepiej nie podchodzić:wściekła/y:chyba sobie pokrzyczę przez 5 minut to mi co ulży Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::wściekła/y:

Merlin- zdrowia dla męża! okropieństwo ta grypa
Fasolka- ja do tej pory niby wierzyłam że są te skoki ale tak sceptycznie no bo Artur zawsze to jakoś łagodnie przechodził 2-3 dni był inny a potem znowu aniołek ale teraz to szopka! już od tygodnia nie to dziecko..już ładnie w łóżeczku spał a teraz na nowo poł łóżka zajmuje i strasznie czujnie śpi ehhh no ale za pięknie by było gdybym cały czas takie spokojne dziecko miała:tak:dalej śpi mi na rekach ale tez co chwila oczy otwiera i zasypia..

pozwole sobie wkleic zdjecie z wakacji mojej Dorotki tak mi wpadło w oko przed chwila jak przeglad robiłam na laptopie:-p

d58e06b87f[1].jpg

reklama
ale juz pannica no no...

a co do gryp żołądkowych, to my przechodziliśmy w ciąży z Guciem. Najpierw mąż, potem ja, a na końcu Hesia. szok. ja mial;am pierwszy raz w zyciu i mam nadzieje, ze ostatni...:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry