Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzeba dodać że grubaskiem nie jest, bo jest raczej drobny, szczupły, waży teraz 6 kg więc jest jednym z mniejszych tutaj dzieci z tego co czytam ;-)

ale od lutego już będzie ok ;-)
ciekawe co bedzie potem
............. ale oczywiscie nadal kocham ją nad zycie i jak trzeba bedzie, to do roooooooooooku ją ponoszę 

do tego jakaś karuzela, jak leży na brzuszku to leży na kolorowej pieluszce wtedy on sobie tam patrzy na rysunki ustawiam przed nim małe zabawki, bawię sie w teatrzyk i mogę zostawić na chwilę on sobie to wszystko ogląda, huśtawka ale przed huśtawką ustawić np jakąś migająca i grającą zabawkę, lub przed choinką. Generalnie to dzieci raczej nie lubią leżeć bezczynnie dlatego podoba sie im u nas na rękach bo my chodzimy i coś się dzieje. jasnym jest to że wszystko dziecku sie nudzi wtedy trzeba zapewniać inne atrakcje
ja np do Krzysia cały czas gadam nawet jak cos robię w kuchni a on obok jest w leżaczku to mnie słucha gada ze mną wie ze jestem blisko bo mnie słyszy