reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysia- Marcel jest prześliczny (zresztą jak wszystkie wsześniowe cudaki) :tak: Oglądasz Rodzinke.pl? Przypomina mi Kacperka z tego serialu :tak: za każdym razem na jego słodkiego buziaka nie mogę się napatrzeć!

A ja wrzuciłam filmy z Kacem w roli głównej i zostały olane :-p

Kacper śpi. Wczoraj męczył go brzuszek i w końcu zdusił kupę 4 dniową- kosmos! Jego pierwsza śmierdząca kupa :-D

Dziś robię sernik, bo jutro nasz Kacper ma imieniny i teściowa ma przyjechać.

reklama
Patrysia dzieki :-Dno to w wannie wymiata;-):-D no moja duza jak ja w kombinezon ubiore to mi sie w gondoli ledwo miesci juz ze spiwora zrezygnowałam bo wogole juz sie ruszyc nie umiała tylko kocykiem ja przykrywam i tak jak na poczatku długo chodziła w r56 to teraz normalnie jakby drozdze jadła tak rosnie juz r 68 :szok: a niektore 74(jak mniejsze wychodza) bedzie wysoka jak rodzenstwo;-) Szymon ma juz 178 a ma 14 l a Dorota ok 170 a ma 12 l;-):-) ale my tez wysocy to maja po kim:cool2:

GORGUSIA to moj ulubiony serial komediowy :))tak ten Kacper super chłopaczek jest :))
FASOLKA dobrze że zima nie taka straszna bo jeszcze trochę i faktycznie przesiadka do spacerówki ;)twoje dzieciaczki mnie przerośli :0 ja toć 158 hehe a Szymon jak mój M :0

Tak wrześniowe maluszki cudne sa :))lubię ogladać galerię nasza :))

Gorgusia Kacperek super i na zdjeciach i filmikach tylko to tak jest jak odrazu sie nie pisze to skleroza :zawstydzona/y: ale ja juz w wieku powoli geriatrycznym to wybaczysz nie;-):-D

Patrysia do tej spacerowki to my sie chyba niedługo przeniesiemy raz bo ledwo sie miesci a dwa wscieklizny dostaje ostatnio na spacerach podnosi sie cuduje( ostatnio ja niosłam i pchałam wozek bo sie tak darła) a w spacerowce moze lezec na płasko lub troszke pod katem wiec chyba jej lepiej bedzie a zabudowana prawie jak gondola
Słonko wyszło:szok::-D no w koncu jakis spacerek moze sie uda:-p

Ostatnia edycja:
zła zła zła... ryczeć mi się chce eh... znowu moje potrzeby są nie istotne w tym domu eh i to ja jestem 24h w pracy na dobę wrrrrrrrrrrrr

miłego dnia Kochane

a jakiego ja mam nerwa? moj ma sesje od piątku następnego, i ja mialam na weekend pojechac do rodziców z dziecmi, a on mial się uczyc. to w czwartek sobie wymyśłił, ze on to pojedzie do rodziców. i przed chilą szwagierk ami zdjęcia przesłała. ale się wkur...nie macie pojecia. mieli sobie wczoraj imprezke. wyrwał się biedny tatus zmeczony, zeby odpocząc. zrobił sobie kuźwa wolne. a ty durna gruba matko siedz se z bachorami w domu. nosz kkkkk mac. niech on tu lepiej nie wraca. i dzis przeszły mnie takie mysli, ze chciałabym tak jak Awersja. miec swięty przenajswiętszy spokój.

ciekawe kiedy ja wyjde zaszalec, a on zostanie w domu, jak K mac nawet nie wie gdzie są spodnie od piżamki.

Witam;-)
ehh z tymi facetami...jak dzieci nie raz..Na swojego wielce nie mam co narzekać, ale też mnie wkurza...
Future- Na Twoim miejscu to zostawiłabym go choc na 2 h samego z dzieciakami...założe się że po godzinie by dzwonił. No nic w każdym razie awantura solidna się mu należy..
Tygrysku- To samo.. nie daj się chłopu
Gorgusia- ja Twoje filmiki ogladałam:tak:A najlepszy ten jak Kacperek gada:-D się uśmiałam :-DKochany szkrab

Aaaa w ogóle nie samowite jak te nasze maluchy szybko rosną.. :szok:

Ja dzisiaj jak zwykle w drugi dzień @ umieram:wściekła/y:

Idę co ogarnąć bo dzisiaj teściu przyjeżdża w odwiedziny..;-)

reklama
mojemu tez gondola już prawie akurat hih a spacerówkę muszę dopiero kupić tzn. materiał do niej bo Oliwka dobiła
Future mój tez nigdy nie wie co gdzie leży wrrrrrrrrrr

nie wiem co się stalo z moim dzieckiem, tylko mama i spi tez na rekach dzis a jak gdzieś indziej go uspalam to za minute byl przerazliwy ryk

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry