Merlin_
Fanka BB :)
fasolka35też super wózek patrzyłam na niego na ich stronie a mi właśnie o to chodzi zeby i do lasu i na plażę i na śniegu no ale też do miasta
i tu jest ten warunek żeby dobrze sie składał i był lekki :-( bo ten co teraz mam to przez niego nie mam mowy zeby wybrać sie do miasta jest tak ciężki. A warszawa jest beznadziejnym miastem pełnym schodów i podziemi i w ogóle nie myślą oczywiście o windach których w centrum praktycznie nie ma
i to jest takie głupie bo człowiek jedzie i sie tylko prosi obcych ludzi żeby pomogli z wózkiem
Ayni bidulka - pij dużo wody
i tu jest ten warunek żeby dobrze sie składał i był lekki :-( bo ten co teraz mam to przez niego nie mam mowy zeby wybrać sie do miasta jest tak ciężki. A warszawa jest beznadziejnym miastem pełnym schodów i podziemi i w ogóle nie myślą oczywiście o windach których w centrum praktycznie nie ma
i to jest takie głupie bo człowiek jedzie i sie tylko prosi obcych ludzi żeby pomogli z wózkiem Ayni bidulka - pij dużo wody
Ja za pierwszym razem oblałam właśnie przez pieszego..Tak że uważaj na tych osobników bo nie znasz dnia ani godziny kiedy taki wejdzie Ci na drogę ;-)
Chyba spacerówkę zamontujemy i może się przyzwyczai.
Nie wiem mam nadzieje że to ząbki i jak na razie nie panikuje.
.Ide poczytac co u Was miłej niedzieli :-)
taaak młody wczoraj poszedł spać o 24 więc dziś spaliśmy do 11
i jestem bardzo szczęśliwa bo w czasie od 24 do 9 rano obudził sie tylko 3 razy jadł i dalej sam spał w łóżeczku na co nie zawsze ma ochotę
chwilowo cisza bo leży na brzuszku na macie zajęty szeleszczącymi elementami
Dziś mężu do 20 w pracy także cała niedziela samotna i do tego zasypało nas tak śniegiem ze nie ma mowy o wyjściu na spacer przez chwile zastanawiałam sie żeby z gondolą Krzysia postawić na sankach