Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze to ja troche nieogarniam tej ich kuchni, przeraza mnie ile trzeba skladnikow (zwlaszcza przypraw) do jednego posilku, pozatym oni wszystko maja tak bardzo ostre. Lubie jeden przepis robi sie jak nasze placki ziemniaczane ale z maka zwykla tylko proporcje odwrotne duzo cebuli a malo ziemniaka, i ostre mniam. Lubie tez ryz z wazywami na patelni. Warzywa maja byc w pol surowe potem na patelnie jajko musisz tak ciagle je scierac jakims plaskim narzedziem zeby takie malutkie grudki sie porobily i razem wymieszac. Pychotka. Najwazniejsze nakupowac duzo przypraw i to z ich sklepow bo bez tego to nici.Verita natchnij mnie jakims przepisem dobrymco do dzieci wg mnie to taki etap widze po Adusiu najpierw spał calymi dniami teraz juz mniej a potem ograniczy sie do 1-2 drzemek
![]()
ha ha szczescie w nieszczesciu?dentysta dzwonił, ze się rozchorowałpowaga
martusia poczekaj
ja mialam tak z mala i polozna kazala sprawdzic czy w pokoju nie jest za goraco i zdjac czesc ubrania , okazalo sie ze za cieplo miala, ale popatrzylam na nia jakby z gwiazdki spaldla jakos nie uwierzylam na poczatkudziewczyny, Oli ma wyzsza nieco temp 37.1. czy moge mu podac czopka czy moze oberwowac i zmierzyc za dajmy na to godzine? jeszcze teraz mi choroby brakuje do pelni szczescia...
Monaliza ;*
ja nie tylko nestle nie kupie ale tez innych produktow tej firmy czyli np Felixs karma dla kota, czy kitkaty a rano obejrzalam w tesco co tam stoi i co musze sprawdzic czy nie z nestleJa na pewno juz Nestle kaszki nie kupię!!!sam fakt że coś było w niej to juz mam wyobraźnię ze tam nie trzyma sie do końca ostrożności takze zarazki wsio tam mogą być a jak łażą tam szczury/myszy Bóg wie jeden co to jakie zarazy przenoszą :/M pokazałam i też podziękował...
DZIEWCZYNA o Jezusku(zdrówka!!!
Dobry dziewczynki :-) nerwa mam czy wam tez ze strona bb cos dziwnego sie dzieje jakies problemy dziwne mi sie robia z wejsciem![]()
żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
zmykam do lekarza ze sobą
dzieciakitzn. m i Zuzola na spacerze
jutro muszę oddelegować emka do tesco bo pieluchy w promocji
moje dziecko ciągle ma wysypkę wokół buzi już któryś tydzień z kolei
a dziś jeszcze suche usta
nie wiem, a nie chcę jakimiś sterydami jej smarować
póki co smarujemy emolium
Zanetka pewnie, że pamiętamy
Martusia głowa do góry, nie przejmuj się na zapas. Staraj się być silna i dzielna. Będzie dobrze.
Tulam cię razem z moją kruszynką i uśmiech poproszę
Trzymam &&&&
mi pranie w orzechach nie za bardzo się sprawdza, ale za to myje się nimi fajnie szyby i podobno naczynia też - jak chcesz to mogę ci podrzucić parę sztuk
płatki mydlane zamierzam kupić
Ja na wypadanie stosowałam tabletki klorane quinoral i pomogło, teraz też muszę sobie kupićlaski a polecicie cos na wypadające włosy???garściami??
po Hesi mi duzo wypadło, ale odrosły już piękne, i gęste. a teraz znow to samo. juz nie mam połozy wlosów. nie wiem co robic.
czy dermene ktoś stosował?

i teraz też się zdżemną, ciekawe czy w nocy nie będzie wojował 
Holandię zwiedzałam i ciasteczka szamałam ;-)
ale pocieszam się,że wystarczy 2-3lata i możemy wracać
póki co sprawdzam jakie muszę spełnić warunki żeby zabrać ze sobą psa i królika ;-) a co do reszty będę się zastanawiać potem...jak to mówiła Scarlet "Pomyślę o tym jutro" ;-) czy coś w ten deseń 

;-)
bardzo ...

podziwiam, super sprawa, moja śpi 2x po 30 min
wprzez cały dzień .......................