reklama

wrzesień 2012 ;)

az sie lezka w oku kreci:tak:jak milo sie wspomina

ja sie bardzo ciesze ze moglam ta moja stokrotke tulic od pierwszych chwil, i ze M byl ze mna przy porodzie...bo syna jak rodzilam to trafil do inkubatorka na pare dni,i tak strasznie mi bylo ptrzykro jak widzialm inne mamy tulace swoje pociechy...

reklama
Martusia - byla policja, slady zabezpieczyli, odciski...to jacys gówniarze pewnie. ale nie o to chodzi, w dupie z tym paliwem. ale najgorsze te naprawy, zima, zawsze cos się spieprzy. 2 dni temu plyn hamulcowy się swiecil, wiec oddalis,y tez do naprawy. a teraz jeszcze to. najgorszy jest czas bez samochodu. musisz oddac, a jak do pracy małż ma jechac. a ma 30km do pracy. eh......

a Guś dzisiaj mnie wykończy. drze się. i mała wariuje. eh

merlin -a czesto maly zostaje z babcia? nie wiem czy to juz to, ale moja zaczela sie bac obcych ludzi,zaczyna plakac i ciezko ja uspokoic...Ja musze byc w zasiegu jej wzroku bo inaczej jest krzyk

merlin -a czesto maly zostaje z babcia? nie wiem czy to juz to, ale moja zaczela sie bac obcych ludzi,zaczyna plakac i ciezko ja uspokoic...Ja musze byc w zasiegu jej wzroku bo inaczej jest krzyk

Wiesz co Babcia to przychodzi do nas codziennie czasem kilka razy gada do Krzysia a on sie do niej śmieje i wszystko jest ok - ale ja jestem zwykle obok, czasem trochę dalej bo wykorzystuje ten moment i ide np pozmywać. Zostaje z nią 3 raz. Ludzi to on sie nie boi bo nas sporo osób odwiedza w środę byliśmy ze znajomymi w restauracji i on sie do wszystkich śmieje

Młoda iuspana mam 5 sekund ;-)

Idę zaraz zspać, kręgosłup mam w strzępach :dry:

merlin - super sparawa mieć taką babcię na codzień:tak: zazdraszczam, my mamy babcię od święta, a do tgeo młoda jest jaka jest , no i czasem mam ochotę wyć ...... ah ..... byle do roku, czyli jeszcze troszkę ;-):-)

co do "mienia" dzidziusia po porodzie, mi młodą położyli od razu na brzuch leżałą tak na mnie jakieś 15 min chyba i darła się --oooooohhhhh nigdy tego nie zapomnę :tak:ale nie pamiętam by mną wtedy targały jakieś szczególne uczucia, wręcz przeciwnie, była zmęczona i obolała po porodzie, a przedewszystkim w szoku. no ale każdy ma inaczej ....

Co do otoczenia, Natce jest obojętne kto ją nosi, byle przodem do świata i byle jak najdłużej nosił :-) heheh, ale jak wpadnie w jakąś nagłą histerię i się zapowietrzy ( a takich jest coraz częściej ) , no to tylko mama wtedy ją uratuje :-D:-D:-D

Co do jedzenia (ktoś pytał ) moja nie cycowa, ale wszystkim prócz jabłka z gruszką pluje i nie chce jeść, nie wciskam jej na siłę, widocznie nie jej pora, pediatra powiedziała, że jeszcze ma czas

ale na komp czy tel??

promocje w tesco to od dzis ja dzis m posloki i soki wysylam (dziec odmowil jedzenia tego co ja gotuje)

właśnie lecą do nas pieluszki z tesco :D

wylało mi się wino na klawiature nie działa mi klawisz backspoace , wogóle zmęczona jestem :confused2::sorry: bardzo ...
Znowu mi dokuczają wieczorem herzklekoty i jakeis uderzenia ciepła, matko menopauze mam ....
młoda śpi,dała wieczorem mamie w koche troszkę :sorry:

ktoś tu pisał coś o tym, że dzidzia śpi 2x po 2h na dzień ???:szok::szok: podziwiam, super sprawa, moja śpi 2x po 30 min:sorry:wprzez cały dzień .......................

to se ponarzekałam
forgive me .....:happy:

zdrówka
uważaj na klawiaturę
mnie wylana kawa kosztowała 1000zł

najdroższa kawa w moim życiu

a i moja śpi max 1-2 razy po 30 minut ;)

doberek
w kwestii kraju zamieszkania...cóż przerabiałam już Szkocję, Belgię i Indie :no: Holandię zwiedzałam i ciasteczka szamałam ;-)
taaaaaaaa TZ najbardziej na Norwegię napalony bo kasa dobra i socjal....cóż zimno to mi będzie :wściekła/y: ale pocieszam się,że wystarczy 2-3lata i możemy wracać :tak: póki co sprawdzam jakie muszę spełnić warunki żeby zabrać ze sobą psa i królika ;-) a co do reszty będę się zastanawiać potem...jak to mówiła Scarlet "Pomyślę o tym jutro" ;-) czy coś w ten deseń :-D

młody dziś szalał w łóżeczku obracał się po okręgu :szok:
Tz ubierał dziś juniora (było ok), pytam go czym się kieruje przy doborze ciuszków dla małego...a on odp.: STRACHEM przed tym co ja powiem :-D;-)

młodemu wyszły jakieś krostki na policzku i w ogóle mam wrażenie ,że dostał rumieńców a temp nie ma :-(

światowa kobita z ciebie :-D

hej

Anmika oklady z sody sie robi lyzeczka na pol szklanki wody i systemtycznie przykladaj
Future ja moge sobie sweter zrobic ze swoich wlosow...
Stokrotka tekst TZ dobry :D
Cloudynka dobrze ze sie odezwalas
Marlenko tulam
Doloress kciuki za wizyte
Risia ja piore oddzielnie ciuszki malego ale w zwklym plynie do prania. bez plynu do plukania.
Monaliza no wiem te jego fleszowe oczki sa cudne :)
Dziewczyna o rany... wspolczuje.
Zanetko wizyta na lekarzowym watku opisana dziekuje ze pytasz
Fasolka ja mialam raz 'Error Database' i forum padlo
Palma bedzie lepiej zobaczysz

moj maly dzis aniolek. spal godzinke po wizycie i pozniej 2.5h ;) mi sie tez przysnelo. no i kamien spadl mi z serca i ulge mam niesamowita po tej wizycie.

no i mam skierowanie na oddzial chirurgii jednego dnia. odnowila mi sie torbiel pisalam o niej w ciazy ja mialam. jak nie wrzod na doopie to wrzod internetowy :D:D ach jaka ja dzis kasliwa jestem :P

wizyta do d... :no:
ale cóż
cieszmy się życiem

kąsaj kąsaj jak tylko ma to choć ciutkę poprawić ci humorek to mnie możesz pokąsać :-D

:-D:rofl2::-):-D
super

Patrysia
Dzięki za życzenia
Bardzo fajny samczyk :-)
Dziś kończę 30 lat :-(

sto lat sto lat
najjjjjjjjjjjjjlepszego :-)

patrysia*

gratuluje wyboru na drugiego moderatora ;-)

też Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mojemu B nie chca dac urlopu na slub!!!!Ze za duzo ludzi w tym okresie ma wolne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No tylko mi teraz kalacha dac!

ale jaja
chyba jego szef sobie żartuje
mam nadzieję że jednak da
trzymam &&&&&&&&&&&

Dziewczynki, zycie dopiero zaczyna sie po 30 ;-D hahaha

o tak ;-)

hejka dziewczyny,
pozwolicie, że się przyłączę. Moja Hania urodziła się 29 sierpnia, tydzień przed planowanym terminem.
Chociaż to moje drugie dziecko, to więcej pytań niż odpowiedzi.
Jesteśmy jeszcze na cycu i nic więcej moja mała nie chce jeść!! pluje dalej niż widzi. Dziś pluła zupką jarzynową:-D Czy są mamusie z podobnymi doświadczeniami?
pozdrawiam was wszystkie

witaj

1800zł naprawa. a proponują mi 600zł z autocasco czekam da telefon i kosztorysanta. eh dziadostwo.

czesc gosia ;)
ojojoj!!!!!!!!!!!!!!
współczuję

ja tez dostalam malego na kangurowanie na minute doslownie w pare godzin po CC a tak to lezalam i myslalam i pytalam pielegniarke ktora sie mna zajmowala co z malutkim... a wyrzuty mam do siebie ale nic bylo minelo...

ja nie dostałam małej przez kilka godzin
nawet jej nie widziałam po urodzeniu

Cześć dziewczyny ! Przepraszam ze mnie nie ma i jakoś ostatnio słabo udzielam się :-(
Krzyś też przechodzi jakiś dziwny czas "tylko mama i tylko w zasięgu mojego wzroku" na szczęście nie wymusza siedzenia na rączkach. I ogólnie jest jakiś mało spokojny, w nocy też budzi sie częściej myślę ze to zęby bo nerwowo działa rączkami w buźce. No i tak w koło zabawiamy się i trochę walczymy i przez to nawet nie mam jak was poczytać na spokojnie..
Wczoraj byłam na rozmowie o pracę poszło dosyć fajnie teraz poczekam pewnie z dwa tygodnie na odpowiedź ale modle się aby poszło to bo to fajna i stabilna firma...
Wczoraj idąć na rozmowę kolejny raz zostawiłam Krzysia z teściową i ponoć bo to wiem z informacji teściowej... że jak Krzyś sie zorientował że mnie nie ma to zaczął wyć ... i tak wył aż padł spać ze zmęczenia po czym sie obudził i wył dalej aż mój maż sie pojawił w domu i sie uspokoił :szok::confused: Dziewczyny o co chodzi :confused: Czy on sie tak przywiązał do nas czy jemu coś nie odpowiada z teściową... był najedzony bo go zostawiłam nakarmionego ziemniakiem z pietruszką, był przewinięty jak go zostawiałam to dopiero co sie obudził wiec był po drzemce :-( Ja już nie wiem co robić normalnie jak wychodzę to mi go szkoda bo będzie znowu wył ... Ale jak zostawiałam go z mężem to było wszystko ok nie płakał po za tym ze za każdym razem nie chce im jeść z butli...ale o tym to słyszałam ze dzieci cycowe tak mają...

może tęskni
albo coś nie tak z t

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem jakas taka nie tetum tylko lezec bym chciala...

dziec poczynia postepy przeklada gryzak z lapki do lapki, np wczoraj wodzil wzrokiem za paczkiem ktorego jadlam, z checia bym mu dala :P no i sie wykreca do przewrotu na brzuch ale lapki nie umie wyjac i nerwa dostaje.

Future ojoj.... wspolczuje naprawde.
Awersja dokladnie...

nie wiem czy mi sie dziec nie rozlozy :(

reklama
witam.
oj ja tu dawno nie wchodziłam :/ mam egzaminy w toku.... a raczej jest to totolotek dla mnie w tej chwili, bo dzieci ze mna nie wpółpracuja :angry: no ale cóż zrobić sama chciałam i i tak bym tego nie zamieniłam na żadne tytuly naukowe, licze ze mi sie uda i tym razem a potem juz tylko ostatni semestr :rofl2:

moja mała wcina za dwóch od 3 miesiaca, nie jest na cycku tylko dostaje raz dziennie moj pokarm z butli a tak do sztuczny plus normalne posiłki, póki co zdrowa nawet nie złapał ją katar ja wszyscy domownicy byli cieżo chorzy, nawet starszak tylko posmarkał pare dni i było z głowy a reszta ludzi w domu to plackiem leżało z gorączką i nawet wymiotami i biegunka :baffled: nie wiem co to za cholerstwo nas złapało ale juz sobie poszło

co do płaczu dzieci to moj michał tak miał ze plakał na widok obcych lub jak bylismy u kogos-ot taki etap w rozwoju, nic nienormalnego to nie jest, przejdzie samo lub po prostu bedzie dziecko wiedziało ze z obcymi nie mozna tak życ jak z mama i tata;-)

no to tyle i mykam do nauki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry