Mafu889
Fanka BB :)
Future- teraz to dla takich typów to nawet pies nie jest przeszkodą niestety..:-(
Gosia- Witaj:-)
Merlin- widzę że nasi panowie prawi w tym samym okresie wiekowym. No mój tez taki ostatnio mamusin się zrobił. Wydaje mi się że maluszki wyczuwają jak mamy nie ma w pobliżu, ja się nie boje Artura z mama zostawiać ale on tez jest inny przy mnie inny przy babci, po prostu tęskni.&&&& za pracę oby się udało!
Marlena- Artur ostatnio tez właśnie przestraszył się naszej znajomej..zaczął płakać
Palma- Ja podobnie. Jak mi Artiego położyli to pierwsze to była wielka ULGA że już po
. Potem dopiero dotarło co się faktycznie wydarzyło. Teraz to nawet z większym rozrzewnieniem wspominam niż wtedy.
Doloress- No to córcia Cię nie rozpieszcza drzemkami w dzień widzę;-)
Monaliza- No to świetnie! :-)
Gosia- Witaj:-)
Merlin- widzę że nasi panowie prawi w tym samym okresie wiekowym. No mój tez taki ostatnio mamusin się zrobił. Wydaje mi się że maluszki wyczuwają jak mamy nie ma w pobliżu, ja się nie boje Artura z mama zostawiać ale on tez jest inny przy mnie inny przy babci, po prostu tęskni.&&&& za pracę oby się udało!

Marlena- Artur ostatnio tez właśnie przestraszył się naszej znajomej..zaczął płakać

Palma- Ja podobnie. Jak mi Artiego położyli to pierwsze to była wielka ULGA że już po
. Potem dopiero dotarło co się faktycznie wydarzyło. Teraz to nawet z większym rozrzewnieniem wspominam niż wtedy.Doloress- No to córcia Cię nie rozpieszcza drzemkami w dzień widzę;-)
Monaliza- No to świetnie! :-)