• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
tygrysek jesli nie masz w krzeselku oparcia reguowanego, to to się wydaje fajnym rozwiązaniem,
ale można karmic np w foteliku samochodowym, tez pochyły. a tacka w tym okresie jest zbędna.

Smacznego paczka

Dzis dostalam drastycznego linka o niani

Oto, dlaczego warto kontrolować nianie - Wideo w Onecie

Drastyczne zeby nie bylo ze nie mowilam

Ayni przesylam sloneczko na depresje
Super kasiorka

Fasolka &&&& dla Dorotki

Lece po kawe i faworki bo za paczkami nie przepadam

maskara ledwo dałam radę do końca filmu :no:

Merlin sto latek dla synka

mnie TZ rano na stoliku nocnym zostawił pączka z bitą śmietaną :-D
lecę na usg odezwę się później

reklama
Tygrysku jakos nie boje sie
Juz nie raz przerabialismy taki scenariusz
Na poczatku malzenstwa pracowalam ponad 8h wieczorami szkola i w weekendy tez

Albo mialam 2 prace i bylam w nich od pon do niedzieli

A m praca dtuga to poki co do lipca i mamy do splacenia kredyt a i trzeba by sie rozejrzec za autkiem bo praca w innym miescie do wieczora

U mnie tak samo moj robi po 10-14 h ale niestety jak sie chce cos w zyciu miec czy utrzymac to co sie ma to trzeba zasowac :dry: tym bardziej ze od marca tylko moj bedzie pracował a rodzina 5-osobowa + zwierzyniec;-) .Ale my taka podjelismy decyzje ze ja narazie zostaje w domu a on wiecej pracuje ,my tez tylko wieczory i noce .A w dzien telefony ;-)

Tygrysek ja do tej pory w foteliku samochodowym karmiłam ,i moim zdaniem troche szkoda na to kaski bo to na moment tylko i zreszta ty chyba masz lezaczek:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry