• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
E tam olewa, po prostu ciężko odpisać kazdemu , zwlaszcza na telefonie.
Mi to bardziej forum potrzebne popisać i poczytać a wiem że mamusie nie mają też czasu.
Co do wystawiania w nocy to w tyg.ją wstaje a na weekedny tatuś dziecko podaje ale dopiero od środka nocy jak już mi się nie chce. A zwlascza od 5 rano. Potem ma się nią zająć ale zawsze mnie przebudza. Dziś się zbuntowalam bo wczoraj wrócił z piwa później niż się umawialismy i biedny od godziny śpi. Powiedział że jest wykończony i on nie wie jak ja wytrzymuje cały dzień z mała. Bo ona raz się śmieje za chwilę płacze i tak w kółko.
Idę poczytać inne wątki

verita a wez z tymi facetami. moj tez jest zmeczony straaaaasznie. ale jakos ostatkiem sil poszedl na piwo z ludzmi z roku. niby takie piwo integracyjne phhh

a my to zmeczenie rozladowac musimy na garach....

gorgusia kochana i moj nie przespal calej nocki. hesia w tym czasie spala juz cale noce bez karmienia,...eh.... damy rade.

martus i moj taki jakis rozwydrzony. ale dzis zmienilam mate na inna i inne zabawki,..i jest okej.

No i wreszcie znalazłam chwilkę;-). Artur zasnął o 19 zjadł 180 ml. i o 21 zaczął się wiercić tak jak on to robi kiedy chce jeść no i M zrobił mu 150 ml. i wydulał wszystko no i teraz śpi spokojnie;-). Przyznam się że dzisiaj, rano nawet nie wiem kiedy mój tata "ukradł" nam małego kiedy myśmy spali w najlepsze, a ze mały w wózku spał to matka nawet nie zauważyła, tylko dumna byłam do 11 z dziecka ze tak długo śpi haha:-D:-D.

Pauline- Życzę Ci żebyś ten dzień jak najpiękniej przeżyła, bo z własnego doswiadczenia wiem że tyle przygotowań i innych załatwień pochłania całą głowę, a gdy nadchodzi ten dzień to niestety szybko mija a powinno byc inaczej: jak najmniej stresu przed i w trakcie żeby można się było cieszyć tak wspaniałym wydarzeniem. ;-)
Bebe- Mój tez lubi sobie pograć, ale doszliśmy do kompromisu i jak ja siedzę na forum to on wtedy sobie gra.:-p No i dobrze zrobiłaś, ja też tak robię, bo to że ktoś w domu z dzieckiem siedzi to wcale nie znaczy że jest mniej umęczony.
Patrysia- Mi też się marzy taka jak nie liczniejsza rodzinka
Gorgusia- A czemu Ci się marzy znikanie?? Ja tam zauważam a nie zawsze pisze bo sama wiesz jak jest pod czytasz a potem to nie wiesz co komu napisać, albo Ci umyka. Kurcze a M nie bał sie sam z małym na basen?

My z M w marcu minie 4 lata razem a w maju 2 lata po ślubie;-)

ejjjjjjjjjjj ja się wpraszam na takie pyszności :tak:
a w zamian mogę zaproponować biszkopt z jabłkami i schabik z pieca wszystko handmade :tak:
Zapraszam ,zapraszam wyszły mniamnuśne, a jabłka w cieście to ja uwielbiam pod każdą postacią. :tak:

Mój Kac nie przespał jeszcze ani jednej całej nocy. Może do 18tki się nauczy :-p

Chyba zniknę. Będę Was podczytywać. Tyle.
Jeszcze trochę i każda będzie pisać tylko o sobie, bo będzie wiosna, zaraz lato, taka niestety kolej rzeczy.
Myślę, że jak zamieni mamę na dziewuchę to odsapniesz. ;-)

U nas dzisiaj spotkanie super, Ada z Asią świetnie sie bawiły, a Weronika je pięknie obserwowała i chichrała się. Zrobiłam pyszną sałatkę i do tego zrobiłam "festiwal serów", czyli na okrągłej tacy do serów różniaste sery poukładałam, świetnie to wyglądało, znajomi zachwyceni. My też, bo przywieźli chleb swojej własnej roboty, powiem Wam niebo w gębie w porównaniu do tych sklepowych.

Coś się u Axa musiało wydarzyć, chyba by nie zniknęła ot tak sobie.

Witam niedzielnie, ja z dzieciakami już na nogach, dziewczyny po mlekach, a ja lecę coś dobrego wykombinować na śniadanko dla siebie i A. Choć ten jeszcze śpi. :sorry2:

U nas pogoda ładna, czyli z nieba nic nie leci, więc pewnie będziemy spacerować i spacerować. Już się nie mogę doczekać wiosny, lata kiedy Ada będzie szaleć na placu zabaw, a Weronika będzie tego wszystkiego próbować. No i własny ogród w tym okresie to bajka.

Witam się niedzielnie,
ehhh dziewczyny ja dziś mega narwa mam, sama nie wiem czemu...może PMS? A jak otworzyłam szafę to myślałam, że wyjdę z siebie:wściekła/y: normalnie nie mam się w co ubrać i już!:angry: Też tak macie?

Nie przejmować się jak nie odpisuję wszystkim, ale tak jak piszecie czasem cały dzień się zbieram żeby posta nasmarować i nie pamiętam co komu miałam pisać...czasem wcale nie chce mi sie pisać i tylko czytam...

Miłej niedzieli:tak:

Ja też chcę już wiosnę!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry