reklama

wrzesień 2012 ;)

No tak moje dziecko turla się i turla po macie gdzie nagle płacz i patrzę a dziecie na deskach lezy :/ musiał główką przy przewrocie uderzyć o podłogę...szkoda że te maty nie sa na pokój :D :P

reklama
A ja sie ucieszylam , a potem mi mina zrzedla... Posadzilam Adasia na podlodze, z tylu dalam poduszke jakby mial glowa rypnac i siedzial tak dosc dlugo bez pomocy i podparcia a potem sie naczytalam w necie ze dziecka nie wolno ZMUSZAC i takie tam :confused: a ja tylko chcialam zobaczyc

Ayni ale gdyby nie był gotowy to by sam nie usiedział tylko by fiknoł od razu ....a pozatym to dzieci ok 6 mies siedza same juz czesto nie mylic z samodzielnym siadaniem bo to dopiero ok 10 miesiaca ...przypomnialo mi sie jak Szymon nauczył sie sam stawac w łozeczku miał 7/8 mies wsac umiał ale juz usiasc spowrotem nie i wygładało to tak ze wstawał w łozeczku chwile postał i płacz bo mu juz nudno ja go sadzałam a za piec min to samo stoi i tak kilkadziesiat razy:-)

Ostatnia edycja:
Hej hej. U nas noc kiepska. Płacze i krzyki,a pobudka o 6...teraz śpi. I dziś Kac konczy pół roku! Jej...jak ten czas szybko leci. Dokładnie o tej porze pół roku temu wylądował na moim brzuchu :-)

GRATULACJE !!! jejku już kolejny półroczniak, a moja 5 dziś skończyła :P

Cloudynka, Gorgusia & Kasieq, najlepszego dla dzieciakow :*

Tygrysie ty to zawsze tak subtelnie cos napiszesz, az sie kazdy inny moze milo poczuc z tym "cudowaniem" . :confused:

Moj M wrocil z nocki i mowi do mnie ze przydal by mu sie wieczorem masaz plecow, a ja na to, ze mi sie przyda jutro spanie do 10.00 :-D Cos czuje, ze kazdy w potrzebie i sie dogadalismy hadlowo :-D Nie moge sie doczekac. Marzy mi sie takie spanie, ze wstaje sama z siebie bo juz mam dosc spania. :sorry2:

Dziewczyny a teraz z innej beczki. Czy kazda ma cos wiecej na wadze podczas okresu i kiedy wam schodzi? Bo to moj pierwszy okres od 1,5 roku i nie pamietam juz :-D niby dzis 3 dzien ale czuje sie nadal jak balon..

Dziękuje:tak::-) Niestety u mnie schodzi dopiero pod koniec, a na dodatek mam straszne bóle w czasie owulacji:baffled::confused:
Oliwka ciagle spi ale juz nic nie oddaje ani gora ani dolem :-D

a Jas od wtorku mowi ciagle TaTa i m dumny chodzi oczywiscie nieistotne jest dla m ze maly to nieswiadomie mowi :baffled:

kasieq fotki rewelacyjne, a w samolocie nie trzeba miec pasow? i mala mogla tak sobie lezec? pytam z ciekawosci bo ja nigdy w samolocie nie bylam :zawstydzona/y: podrozowalam tyko kilka razy do Szwecji i zawsze promem
patrysia tak kupilam stwierdzialm ze za 25zl moze byc heh, a ze ja jeszcze dwojke planuje to sie przyda, Jas uwielbia za nozki sie ciagnac, podciagac nogawki od spodni i ciagnac skarpetki, za to przewraca sie tylko z brzuszka na plecy i z plecow na boki ale na brzuch juz nie
fasolka gratki uzebiebia
Lilijanna o chlebek prosimy
gorgusia naj dla Synka
ayni no bo mi slowa zabraklo i tak napisalam "cudowanie" sorki :zawstydzona/y:;-)ja tez marze zebym sie kiedys sama obudzila a nie zostala obudzona

Tygrysku pasy trzeba mieć tylko podczas startu i lądowania wtedy też maluszek musi siedzieć na kolankach u rodzica.

Tygrys no tak wlasnie myslalam, ze tak niechcacy, bo znow sie poczulam jak Niezidentyfikowany Obiekt Latajacy czyli UFO badz tez nawiedzona :-D

Kasieq, jeju, ale ty szczupla jestes, Tobie to juz nic nie potrzeba, ciazy w ogole po Tobie nie widac, ale Ci wyrosla Lenka, no no , ale zgaduje, ze troche po tatusiu jest z twarzy?

Ja tak sie zastanawiam czy na pozna wiosne moglabym juz kupic spacerowke jakbym miala do PL podrozowac bo moj wozek tez ciezki i mase kombinacji bym miala

Dzięki za komplement :tak: Może wyglądam bo się dobrze kamufluje.. heheh... ale brzuchol jest jeszcze taki na 3 miesiąc ciąży i w bioderkach siedzi tłuszczyk a na wadze 70kg:shocked2::angry::szok::baffled:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Maluszkow! Sto lat!

Kasieq - dokupiliscie dodatkowe miejsce zebys mogla dzidzie spokojnie polozyc? my lecimy za miesiac i ja nie wiem jak to bedzie. Starszak wysiedziec nie moze 2 minut,a Mikus ostatnio tez tylko z nim chodzic na rekach. Wspolczuje wszystkim lecacym ,a w szczegolnosci siedzacych obok nas ... :-(

Tygrysek - moje dziecko nadal nie wie co to sa nozki :-) za ciezkie zeby podnosic :tak:

Od wczoraj meczymy sie z biegunka. Kaszle juz mniej to teraz biedny sie meczy z kupa. Ach , szok normalnie... A Starszak znowu psika... ja zwariuje...
Pozdrowienia!

Nie dokupowaliśmy miejsca. Po prostu samolot nie był pełny mogliśmy sobie zająć 3 miejsca:)

Nie odpisze bo ledwom zywa. Od wczoraj odezwal sie bol zeba, ktory byl juz do usuniecia w czasie ciazy. Na 11.45 moze sie wcisne do dentysty. Mam sraczke ze strachu. :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Monaliza dasz rade! Oby to była sraczka tylko ze strachy bo tu dziewczyny straszą jelitówką. &&&&&&&&&&& za dentystę!!!

A ja sie ucieszylam , a potem mi mina zrzedla... Posadzilam Adasia na podlodze, z tylu dalam poduszke jakby mial glowa rypnac i siedzial tak dosc dlugo bez pomocy i podparcia a potem sie naczytalam w necie ze dziecka nie wolno ZMUSZAC i takie tam :confused: a ja tylko chcialam zobaczyc
Od jednego razu nic Mu się nie stanie, ale fakt należałoby poczekać, aż dziecko samo będzie gotowe. Choć tak jak Fasolka pisała, ja jak wczoraj też z ciekawości "posadziłam" Weronikę to ta od razu bach na plecy. :-)

Ayni nic się nie bój, ja też kilka razy moją posadziłam, ale ona zamiast do tyłu to do przodu po zabawki sięga i na brzuchy ląduje:-D

Cloundynka, ja to Ciebie chyba myslami przywolalam, ciesze sie, ze zagladasz!
no widzisz... to już wiem co mnie dzisiaj tak wołało "wejdź na foruuuum..." :-D;-)

zaraz walne m komorka o sciane zostalam z malym zeby ten sie wyspal patrze a on nie spi tylko na tel gra ku....wa

Lotka fajna ta butelka, tylko szkoda, ze mala, a nie wieksza bo zaraz za mala bedzie bo moj tylko mleko pije nic wiecej, my ogolnie uzywamy aventa tylko ten starszy typ
ja tak jak Ty bede gluten z chlebkiem wprowadzac nie pamietam zebym cos Oliwce "cudowala"
Cloudynka gratki za sesje i powodzenia w mgr,jeszcze troche i bedziesz Pania mgr ;-), a z kim Mala zostaje jak Ty do pracy?
anmika lacze sie w bolu dokladnie mam tak samo (tylko mnie jeszcze zab boli ;-)) doskonale Cie rozumiem jak Oliwka byla mniejsza to jeszcze babcia byla na chodzie i mogla mi pomoc a teraz juz niedomaga i musze dac rade sama, zdrowka,mnie tez to boli, ze nie moge byc na 100% z mala, no bo jest maly a w jeden pokoj ich nie wpuszcze :crazy:
anusienka sasiadka nie ...;-)
kasieq no polska rzeczywistosc, co do zeba to placilabym 150zl gdyby poprzednia dentystka nie chciala oszczedzac i mi go nie schrz...popsula :wściekła/y:a tak 450zl lub rwanie
DOBRANOC ;-)
Tygrysku, z teściową Zuzaka będę zostawiać. Teściowie mieszkają za płotem, więc mama męża będzie przychodziła o 6.30, poczeka aż mała się obudzi, przebierze, nakarmi i zabierze do siebie. :happy2:

reklama
juz jestem po.Tragedia jak teraz boli. Okazalo sie, ze mialam torbiel na korzeniu:szok:Powinnam brac antybiotyk ale z racji tego, zem karmiaca,to sie wstrzymalismy. doktor dal mi swoj prywatny nr tel. i jakby cos zaczelo sie dziac to nie bede miala wyjscia. slaba jestem, leb mi peka, dziaslo boli, do d..y z tym wszystkim. a to moja wina, ze tak dlugo czekalam. dziewczyny leczyc zeby, ale to juz!

dzieki za kciukasy:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry