reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

STOKROTKA
pekła??nam się to jeszcze nigdy nie wydarzyło...
MARTUSIA ojej :( światełko
[*]
ANMIKA jak dziecko ma zapalenie to antybiotyk bym wzieła jak najbardziej...niedoleczone uszy przy najlzejszej infekcji moga znowu może byc powtórka:/u nas tak było krople a potem katar i zaraz zapalenie kolejne gdzie wtedy antybiotyk i ok jest...zdrówka!
FASOLKA jak humorek?
VERITA nie porównuj tak dzieci...mój starszak wsio późno robił za to Alanek szybko i Marcelek...kazde dziecie ma swój rytm rozwoju ;)a lekarze?moje dziecko odkąd odkryło że z brzuszka na plecki może się obracać to od razu to wykorzystuje jak tylko na brzuszku jest no i bada lekarz na szczepieniach i co Marcelek z brzuszka chce sie obrócić a ten lekarz zaraz "ojjj chyba do neurologa zapiszemy skoro on tak chce na lewy boczek"ja zdziw???i zaraz gdzie tam dziekco nauczyło sie obroty robić w tą wewta to się z tego cieszy!no kurde bele zamiast pochwalić ze dziecko z brzuszka na plecki obrót chce zrobić to ten z jakimiś śmiesznymi tu tekstami wylatuje :/ swoje powiedziałam i zaraz zmienił tok myślenia hehe teraz to sobie lezy na brzuszku długo ale ten pierwszy moment obrotów to same wiecie jak dziecko zaraz chce przy każdej okazji wykorzystać umiejetność ;)także tam nie kierowac się ich gadkami jak same dobrze wiemy ze jest ok jak dziecko ma na coś jeszcze czas itd.itp. ;)

Witam :-)
Ayni dzieki za czekoladke ;-)ale ja na diecie:-pale wirtualnie to w sumie moge:-D
Tygrysek fajny kurczaczek dzieki :-)
Dzis juz lepiej ,ja w sumie co roku tak luty/ marzec mam drastyczny spadek nastroju :oo: ratuje sie zawsze kilkoma wyjasciami na solarke i to sztuczne słonko troche pomaga,ale teraz musze zaczekac bo leje sie ze mnie masakrycznie wiec nie ma szans na grzanie sie:cool2:. A tak pozatym od dzis jestem bezrobotna tz wczoraj macierzynski mi sie skonczył jutro ide sie zarejestrowac do posredniaka:-p mam nadzieje ze nie wyskocza z jakas oferta od razu:cool:...mała marudna jojczy(steka) całymi dniami dwa zabki wybiły sie ale zastanawiam sie czy to ze wyrastaja powoduje taki dyskonfort u niej czy postanowiła matke wykonczyc:-p:-Djedynie na spacerach cisza ale ile mozna chodzic w taka pogode my i tak co dzien srednio 2h na dworze ,ech byle do wiosny......

WITAM:)

STOKROTKA
pekła??nam się to jeszcze nigdy nie wydarzyło...
MARTUSIA ojej :( światełko
[*]
ANMIKA jak dziecko ma zapalenie to antybiotyk bym wzieła jak najbardziej...niedoleczone uszy przy najlzejszej infekcji moga znowu może byc powtórka:/u nas tak było krople a potem katar i zaraz zapalenie kolejne gdzie wtedy antybiotyk i ok jest...zdrówka!
FASOLKA jak humorek?
VERITA nie porównuj tak dzieci...mój starszak wsio późno robił za to Alanek szybko i Marcelek...kazde dziecie ma swój rytm rozwoju ;)a lekarze?moje dziecko odkąd odkryło że z brzuszka na plecki może się obracać to od razu to wykorzystuje jak tylko na brzuszku jest no i bada lekarz na szczepieniach i co Marcelek z brzuszka chce sie obrócić a ten lekarz zaraz "ojjj chyba do neurologa zapiszemy skoro on tak chce na lewy boczek"ja zdziw???i zaraz gdzie tam dziekco nauczyło sie obroty robić w tą wewta to się z tego cieszy!no kurde bele zamiast pochwalić ze dziecko z brzuszka na plecki obrót chce zrobić to ten z jakimiś śmiesznymi tu tekstami wylatuje :/ swoje powiedziałam i zaraz zmienił tok myślenia hehe teraz to sobie lezy na brzuszku długo ale ten pierwszy moment obrotów to same wiecie jak dziecko zaraz chce przy każdej okazji wykorzystać umiejetność ;)także tam nie kierowac się ich gadkami jak same dobrze wiemy ze jest ok jak dziecko ma na coś jeszcze czas itd.itp. ;)
Fakt dziwny ten lekarz, tutaj na ogol czekac kaza , olewcze podejscie maja.Wiec jak mi powiedziala ze beda dzwonic to pomyslalam ze chyba cos nie tak. Wlasnie rozmawialam z kolezanka ma juz prawi dwulatka ze jej zaczal sie przewracac dopiero na pol roku i wszystko jest dobrze z nim.
to bardzo pocieszające bo mój przewrotów plecki-brzuszek jeszcze nie robi :no: a już skończył 5 miesięcy wczoraj ;-)

jagody zostawiam sobie na ząbkowanie ;-) było tylko jabłko+banan+brzoskwinia o dziwo marchewka mu smakowała; nic to jutro gotuję zupkę mix warzywny i zobaczymy :tak:

aaaaaaaaaaaaa pękła nam gumka :baffled::no: zaraz zrobiłam test owulacyjny ;-) na szczęście nic nie wyszło ;-)
Moja tez kolo 5 mies zaczela bo za 3 dni bedzie i tak nagle w niedziele jeszcze sie przwealala pupa po calym lozeczku a w poniedzialek rano nagle turla sie, dobry sen miala cos jej sie poukladalo :happy2:

wściekła od rana spalam cale 3 godziny bo Maluch stwierdził o 2 w nocy, ze już się wyspał i sobie dzień zrobił, ale co się dziwić skoro Tatuś dal Dziecku spać od 17tej z przerwa tylko na kąpiel :wściekła/y::cool:

anmika zdrowka
martusia
[*]
[*]
[*] dla wujka daj znac do czego doszli
fasolka ja tez juz bezrobotna, ale ja sie nie bede rejestrowac, jestem dopisana do ubezpieczenia zdrowotnego do m w urzedzie pracy i starczy, nie mam zamiaru bez sensu tam biegac i sie tlumaczyc

Ostatnia edycja:
ale bez sensu to ubezpieczenie w pl,tutaj mi przynajmniej placa za latanie do bezrobotnego ok 70 f tyg, ale tez trzeba pokazywac ze sie szuka pracy,czyli wpisywac gdzie sie bylo lub wyslalo cv. W kwietniu konczy mi sie macierzynski i tez powiedzialam ze nie bede dla 70 f dzieciaka ciagac i udawac ze pracy szukam, tylko ze ubezpieczona bede i bez tego.
Tygrysek wspolczuje nocki, ja dalej wstaje co 2 godziny wiec wiem co to znaczy od 2 nie spac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry