stokrotka.af
Fanka BB :)
nie bój się nurkowania, my już 2 miesiące chodzimy i młody od początku nurkuje pod wodą, na pierwszych zajęciach byłam przerażona ale teraz to już bułka z masłem, tylko niech ci trenerka pokaże jak to zrobić, im wcześniej sie zdecydujesz tym dziecko to lepiej będzie znosić, niedługo będą robione zdjęcia pod wodą to wrzucę na zdjęciowy![]()
oooooooooooooo ja też tak chcę, tzn. dziecia na nury dawać, mój TZ ma zrobiony kurs nurka

Future 3mam kciuki za "nawrócenie" męża w wiadomej sprawie ;-)
poszalałam dziś w Auchan, foty wstawię potem

nawet w 5-10-15 ostatnie sztuki z promocji wykupiłam

przyszła nagroda za rejestracje zakupów dla maluszka z Panelu Konsumenckiego teraz zapisałam się na kolejne badanie ;-)
TZ po nocce z nami na te zakupy jechał a teraz śpi i pewnie wstanie dopiero wieczorem, ale nic to do pracy na 24 zdąży

wiosna, wiosna, wiosna ach to TY :-)

ufarbowałam włoski nowym wynalazkiem Loreala Efekt Ombre ;-)

no i mam na własne życzenie

od wysokości uszów kolor blond
wyżej kasztan a na samym czubku prawie białe bo byłam taka inteligentna
,że sobie odrosty (czyli moje siwe) ufarbowałam resztką farby 
; jak ochłonę to wstawię fotę tej fryzurowej masakry 

a teraz sie bawia, m mu spiewa az serce topnieje. wiez wymaga czasu ale trzeba od czegos zaczac. bedzie dobrze tylko niech zacznie
musicie rozmawiac rozmawiac i tłumaczyc mi sie wydaje ze go to przerosło poprostu ..zobaczysz ze jak Gutek podrosnie troszke to tatus zmieni zdanie bo beda mogli wspolnie rozne rzeczy robic ,,,,moj co prawda dzieci wszystkie porowno traktuje ale z innymi rzeczami mielismy problem i naprawde chłopu trzeba czasmi łopatologicznie wszystko tłumaczyc zeby zajarzył w koncu