Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysle ze to luszczaca sie sluzowka, niestety ja mam to czesto i juz sie nawet nie przejmuje.tzn jak mam @Dziewczyny mam do Was trochę nieprzyjemne pytanieWłaśnie dostałam pierwszy okres (z odstawienia tabsów) i wyleciało ze mnie coś dziwnego. Jak poczułam, że leci to myślałam że to skrzepy ale na pewno to nie one. Cośów było dwa, kolor jasny, generalnie wyglądało to jak płaty skóry, dość grube (z pól centymetra) i twarde, razem były wielkości orzecha włoskiego. Ktoś wie co to może być? (sorry za opis ale na prawdę nie wiem co to może być a lekarza mam dopiero za 3 tygodnie prawie)
wiecie, tak poczytałam co nieco przez google i zdaje mi się że Oli ma ZUM (zapalenie układu moczowego). objawy się zgadzają, mamy też skierowanie na badanie ogólne moczu, więc albo się potwierdzi albo wykluczy...

Dziewczyny mam do Was trochę nieprzyjemne pytanieWłaśnie dostałam pierwszy okres (z odstawienia tabsów) i wyleciało ze mnie coś dziwnego. Jak poczułam, że leci to myślałam że to skrzepy ale na pewno to nie one. Cośów było dwa, kolor jasny, generalnie wyglądało to jak płaty skóry, dość grube (z pól centymetra) i twarde, razem były wielkości orzecha włoskiego. Ktoś wie co to może być? (sorry za opis ale na prawdę nie wiem co to może być a lekarza mam dopiero za 3 tygodnie prawie)

Oczywiscie ciesze sie, ale czasem sie lapie na tym, ze mysle o sobie w ostatniej kolejnosci, wszystko bym dala tej mojej krewetce.