reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial? :-DNawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.

reklama
Mi lekarz powiedział, że coś w powietrzu jest, jakieś wirusy, moje obie zasmarkane i kaszlą.

Jest cos na rzeczy bo u nas ja potem Dorota i Szymon a teraz moj smarka ledwo gada itp młoda sie trzyma:-)

Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial? :-DNawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.

Gratulacje no zeby Mu entuziazm i checi na cały colleg wystarczyło;-) :-D

A u nas nagle sie ciemno zrobiło jak na burze ale chyba bokiem przejdzie :cool2: młoda spi po obiadku jak wstanie to jak nic sie nie wykluje tz burza to na spacerek idziemy :-) a i młoda nauczyła sie papa robic :-p:-) a i dzis w swoich wedrowkach zaklinowała mi sie pod szafką:szok::-D

Verita
to widzę, że Pan Prezes myśli już przyszłościowo hehe
Oby mu się z tą kasą spełniło :-D

fasolka
ja wczoraj też myślałam, że burza przejdzie
Nagle się tak ciemno zrobiło, choć chwilę wcześniej było mega słonecznie
W efekcie godzinę ze spaceru w deszczu wracałam

Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!

U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!

Parell widze ze nie tylko ja maniaczka spacerow;-):-D no pogoda cud -miod orzeszki zazdroszcze morza:-)

Awersja ja sie wczoraj tak załatwiłam na mokro:-p:-D

Fasolka morze fajne tylko latem ;-) ah wyrabiamy sobie kondycje hehe

Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm

Dziękuję dziewczyny. Szczerze to myślałam ze go nigdzie nie przyjmą.
U nas opady. Wypróbowałam nowy wózek ale ciężki niby fajny ale jakbym miala dac za niego cene sklepową to bym zalowala. No i czuc ze używany. Mam nadzieję w pl sie spisze.
Moj do pl jutro leci na komunie i zostane sama 6 dni. Trochę mi smutno.

Gratulacje, grunt to mieć plany i do nich dążyć.
6 dni szybko minie, a przynajmniej wieczory dla siebie możesz sobie SPA zrobić, bez żadnych wyrzutów.

Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!

U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!
To żeś zachwaliła okolicę. :tak:

Tak się zastanawiam, nie wiem czy was też zauroczyła spódnica maxi? Bo mnie bardzo.. i tak się zastanawiam czy nie zakupić z allegro... trochę odstrasza mnie fakt że jest jeden rozmiar podobno dobry dla wszystkich..hmmm
Ja mam spódnicę do kostek - uwielbiam ją, ale to nie ta z tych konkretnych maxi. Ja bym brała, w sumie to chyba też sobie zamówię. :-p

Adrianna od dziś oficjalnie jest przedszkolakiem, od września idzie, choć gdyby mogła to poszłaby już dziś. :-p

reklama
Do góry