wiesz, takie wahania emocjonalne, płaczliwość na reklamach etc. To normalne w ciąży hehe :-d
może druga dzidzia będzie... ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz, takie wahania emocjonalne, płaczliwość na reklamach etc. To normalne w ciąży hehe :-d
może druga dzidzia będzie... ;-)

Kawkę już piję, zaraz idę szykować dietkowe śniadanko. A. już do pracy pojechał ze swoją dietkową wałówką. 

;-), bo chyba jeszcze żaden dzidziuś nie chodzi.
( jakieś 100 razy na dzień ), oprócz tego dużo marudzi, bo chce być nadal noszona na rękach, niestety 8,5 kg to juz trochę dla mnie za dużo, bo sama już nawet nie chce wiedziec ile ważę, ostatnio było 48 kg 
Wiesz, takie wahania emocjonalne, płaczliwość na reklamach etc. to normalne w ciąży hehe
Może druga dzidzia będzie... ;-)

te wahania zostały mi po ciąży i jakoś nie chcą sie odczepić 

na co ona-jeśli Pani powie,że ma małe dziecko to będzie równoznaczne z wyrejestrowaniem z urzędu 

gdzie tu sens gdzie logika

To córcia dba o Twoją linię. 
nagapalma - 48kg to waga nawet nie piórkowaTo córcia dba o Twoją linię.
stokrotka.af - a co na rozmowie masz zataić posiadanie dziecka? Przecież i tak się wypełnia kwestionariusz osobowy, a pracodawcy o to pytają, szczególnie obecnie.
Idę bo maruder drepce wokół mnie i domaga się "mama no co ty, spać idziemy"![]()
najgorsze,że jak powiedziałam wszystko TZ to stwierdził,że robię z igły widły i za bardzo się przejmuję a nie ma czym