reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Lili a wiesz ze tak? jak ma swoje kielki to jakby mu lepiej idzie i z checia taka prawdziwa je, gryzie, odrywa. komicznie to czasem wyglada ;) jak nieraz dam chrupa czy cos twardszego to samo gryzienie jest przyjemnoscia. teraz juz sie nie boje tak bardzo o zakrztuszenie.
Perell dziekuje w imieniu Oliwka :) a balon dogorywa pod sufitem. teraz Oli sie nauczyl nowego triku ;) pytam sie go 'Oli a gdzie jest balon?' a Oli zadziera lebek do gory i patrzy tam gdzie balon i sie smieje. madre dziecko :)

gdyby nie to ze szlag mnie trafia jak sie zaczyna wyginac przy usypianiu (od urodzenia tak ma) albo jak zaczyna pluc mi w twarz jedzeniem to bym mogla powiedziec ze mam zlote dziecko :p w sumie troche na niego wiecej znajde minusow ale po co czasem sie pocieszam ze inni maja gorzej :p

boze mam 31 'C na termometrze w cieniu help! :szok::no::shocked2:

a co tam u Palmy? a czy moze Cloudynka sie odzywala? Megan? zaginely nam mamuski :(

reklama
My juz po relaksiku na działce mamusia słonko łapała a młoda spała pod drzewkiem :cool2: wracajac zachaczyłysmy o sklep z zabawkami ;-)no i kupiłysmy co nieco ;-):-D

Martusia mój też pluje we mnie jedzeniem więc jestem z Tobą! Z balonem to malutki spryciarz, Krystian miał taki na kijku i go rozszarpał... Śmiejemy się że mamy małego tygryska ;-)

Fasolka pokaż co kupiłaś ;-) Ja dziś zamówiłam pchacza dla małego bo tego pożyczonego oddałam koleżance.

No a Krystian dalej kupki tworzy... ciągle tworzy... lekarstw nie chce pić. Dodałam mu więc do herbatki a on chyba wyczuł i butelki odmawia. Teraz spróbuję mu do kaszki dodać..

Mamy 9 zęba wykluł sie to przez niego te nocki do bani :-p:-)

Perell jak mała usnie to foty porobie i wkleje chyba ze na necie znajde :-pto na łatwizne pojde :cool2:

a u nas sraka totalna zielona... nie wiem, zabki czy ki diabel? nic nowego nie jadl Oli...

Perell moge Ci zareczyc ze Oli to samo by zrobil z balonikiem na kijku ;)

Witam z rana! Byłam pewna że fasolka mnie uprzedzi a tu cisza!

Martusia na temat kupek się nie wypowiem, mój robi dalej po 10 dziennie.. jak nie lepiej. Właśnie zauważyłam że coś mu przeciekło bokiem :no::no: więc uciekam..

perell, miło mi, zawsze jak sie komus podoba moje szycie ;)
chcesz, to jeden taki "gryzak" mam na zbyciu ;-) bo uszyłam od razu dwa ;-)

Witam :-)

Perell bo ja z ranca do posredniaka leciałam z młoda (bo babci nie ma )potem ksiegowa zakupy i własnie dotarłysmy do domu :-p No dzisiejsza nocka przespana cała zebus sie wybił to Patuska odrazu spokojniejsza :-D

U nas upału ciag dalszy :-) ja sie biore za sprzatanie i pranie bo jutro znow na cały dzien na działke wybywamy :cool2:

Czesc Mamusie!!

Ja dzisiaj ledwo co na oczy widze. Polozylam Mikusia o 18.30,o 19 placz, zasnal na 10 placz, dalam czopka ( swoja droga BABY IBUFEN od 3 miesiaca jest tylko do 12 kg,a Mikula ma 12,7 - czyli defakto powinien dostac tego od 2 lat??!! :szok:), po 20 min znowu placz i usypianie przez nastepne 15 min. Zasnal w koncu ok 20.15 i spal do 24. Potem wrzask,placz ( nie wiem o co mu chodzi,ale jak sie budzi to siada, kladzie sie na brzuch,wierci itp). no i wzielam go do lozka!!! to juz 7 noc ze mna w nocy!! :wściekła/y::wściekła/y: i spal do 6, potem znowu sie wiercil,ze wiedzialam,ze ze snu nic.

Jak ten zab nie wyjdzie niedlugo to ocipieje... myslalam,ze Starszak to byla tragedia... jakze sie mylilam.... :baffled::baffled:

Fasolka - gratuluje kolejnego zabka i zazdroszcze pogody...

U Nas od soboty niby ocieplenie...zobaczymy

reklama
Taycia u mnie już jest od wczoraj pięknie, cieplutko tylko wieje, ale ja i tak uciekam we wtorek do Pl :-) tam na pewno cieplej będzie:tak:

Miłego Babeczki :*

Do góry