reklama

wrzesień 2012 ;)

Izuś85 - musisz sobie wytłumaczyć, że to cwana bestia, która gra na Twoich uczuciach, nic więcej, bo tak jest, one są sprytniejsze niż mamuśki i wiedzą co i jak, jak powiedział Korczak w przykazaniach "Prośbach dziecka". "Nie bój się stanowczości. Właśnie tego potrzebuję - poczucia bezpieczeństwa." I te napady to próba ile dziecko może, a my musimy to ograniczać, dla ich dobra.

reklama
Oczywiście nie poddaję ale jest ciężko :angry: wiadmo, ze raz jest lepiej raz gorzej i tyle

Miłego długiego weekendu Mamuśki :) ja mam wychodne w niedzielę z koleżankami, już nie mogę się doczekać

Ech z waleniem głową to i u nas problem... o co popadnie, a ja tylko patrzę czy głowa cała i staram się nie dawać powodów by tak robił... no i to jest to co mówi Lili, cwane bestie, a nam serce pęka...

Awersjo jak Tosia, już lepiej? Zdrowka sle duuuzo.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja :-)

Na małe człowieczki zbuntowane moj sposob jak wiekszosci w domu ignoruje a na dworze pod pache i tyle pociesze ze w koncu wyrosna szczegolnie jak widowni nie beda mieli:-p przerabiałam z pierworodnym:cool2:

Ja wczoraj zaliczyłam wypad z kolezankami :-) i czuje sie bosko odreagowałam odstresowałam sie juz nie mowiac ze wybawiłam sie za wszystkie czasy :-D no nozki troszke bola i dzis kefirek od rana:cool2: ale tego było mi trzeba :tak:

Dzis za to wieczorem swietujemy 17 rocznice slubu :szok::-)

AWERSJA jak Tosieńka mam nadzieje ze juz lepiej i w domciu jestescie :tak:

Miłego wekendu mamcie :-p:-D

Awersja super ze w domku. w domku bedzie lepiej i dojsc do siebie i Tosia bedzie sie lepiej czula :)

my dzis godzinke na placu zabaw bylismy, teraz Oli spi. wywietrzyl mozgownice i od razu inne dziecko :) ale kurcze ziiiiiimno 9 stopni a w ktoras noc juz -2 :(

milego dnia :)

Co ja wczoraj zrobiłam :D Dzieć biegał mi w domu w rajstopkach i bodziaku a było już późno a potrzebowałam szybko wyjść do sklepu na momencik. Nie chciało mi się go ubierać od zera więc założyłam mu kombinezon, do wózka i w drogę :D Czułam się idiotycznie ale co zrobić jak się jest leniem... :-D

Awersja super że już w domu! Duuuużo zdrówka!

Lili toć to istna rozpusta!!

Fasolka tyle lat razem! Super! :D

Martusia
dziś u mnie było tak zimno że Krystian swoją kurtkę zimową miał założoną, fakt że pod spodem tylko bluzeczkę... ale w jesienniej nie wiem ile warstw bym mu ubrała. Sama cieplejszy płaszczyk ubrałam. Wczoraj było zupełnie inaczej.. Oby tylko zima za szybko nie przyszła!

reklama
Co ja wczoraj zrobiłam :D Dzieć biegał mi w domu w rajstopkach i bodziaku a było już późno a potrzebowałam szybko wyjść do sklepu na momencik. Nie chciało mi się go ubierać od zera więc założyłam mu kombinezon, do wózka i w drogę :D Czułam się idiotycznie ale co zrobić jak się jest leniem... :-D

Awersja super że już w domu! Duuuużo zdrówka!

Lili toć to istna rozpusta!!

Fasolka tyle lat razem! Super! :D

Martusia
dziś u mnie było tak zimno że Krystian swoją kurtkę zimową miał założoną, fakt że pod spodem tylko bluzeczkę... ale w jesienniej nie wiem ile warstw bym mu ubrała. Sama cieplejszy płaszczyk ubrałam. Wczoraj było zupełnie inaczej.. Oby tylko zima za szybko nie przyszła!
hahahaha solidaryzuje sie w byciu leniem ;-)
przerabialam podobne numery niejeden raz ze starszakiem ;-) a z mlodszym - jeszcze wszystko przed nim ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry