Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
długo wytrzymałas ;-) ja robiłam codzień, w Wigilie, w pierwszy dzień Świat mialam juz blada kreche. zła byłam, bo mi sie testy skończyly(miałam zapas z allegro) no i dopiero 27gru kupiłam nowy i juz mialam wyrazne dwie piekne kreseczki :-)A mnie na wspominki bierze, bo 2.01 dwa lata temu robiłam test. :-) A teraz ten dwie kreski szaleją, tańczą, gadają ... Ach... ;-)
aaa no to u nas szybko, bo nasz powstal na samiuskim poczatku grudnia ;-) no i urodzony 6 wrzesniaSzczesliwego Nowego Roku !!!
Ja testowalam dopiero 5 lutego wczeniej nic, szybko wam wyszlo
Moja stworzona dopiero 19 stycznia
Rzadko zaglądam, chciałabym częściej ale czas nie pozwala. Widzę, że tu się dużo pozmieniało, nowe suwaczki się pojawiły na różne okazje :-) Widzę nowe osoby a wiele już tu chyba nie zagląda. A niektóre z Was powtórnie zostaną mamusiami! Ja się staram od czasu do czasu poczytać, żeby wiedzieć co słychać u Was i Waszych roczniaków, niedługo półtoraroczniaków
W nowym roku czas na podsumowania. Jak zaglądam od czasu do czasu to chwalę się oczywiście osiągnięciami mojego szkraba tak zrobię i dziś. 

. Ale za to jest taka nieposłuszna, rozrabia, nie słucha a jak coś chce to się rzuca z rykiem na podłogę i ciska wszystkim co ma w zasięgu ręki. Wychowuję chyba żmiję na własnym łonie
.