• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłek :) bo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora :)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłek :) bo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora :)
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja. :)

My tez dajemy żurek. Nawet kapuśniak zje. W zasadzie z zup daje wszystko. Z drugich dan tez dam ale juz tak chętnie nie je
to u mnie na odwrot....zup mogło by nie być, najwazniejsze duuzo ziemniakow, mięsko a jeszcze lepiej dac to tego korniszonki, musze go powstrzymywac, bo by mi wyjadł cały słoik, a jaka by potem była rewolucja...strach pomyśleć :)

reklama
He, he, ja też zaglądam i widzę, że cisza to też siedzę cicho. No to jak już jestem to coś napiszę. Przyjechałyśmy dziś do babci na wieś. Będziemy robić piaskownicę na lato i ogólnie miejsce do zabawy. Ma być od jutra ciepło i wiosennie więc bierzemy się za robotę. W Gdyni chodziłam na plac zabaw jak było ciepło i stwierdzam, że pod względem ruchowym Gosi nic nie brakuje. Gania za starszymi i zabiera im zabawki a jak ktoś jej zabierze to się wykłóca więc aspekt socjalny też w porządku:-D. Cieszę się, ze już wiosna i od razu nabieram chęci do życia. Ćwiczę brzuszki, stosuję dietę NŻ, niestety w weekendy pasuję i nadrabiam. Ale i tak jestem zadowolona.
Gosia rośnie ok 1 cm na miesiąc, waży 12 kg:szok: i ma etap mamuśkowy. Nie mogę na krok się ruszyć bo leci za mną z rykiem Mamaaaaaa!
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i napiszcie jak u Was!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry