Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja.Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłekbo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora
![]()
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja.![]()
Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłekbo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora
![]()
to u mnie na odwrot....zup mogło by nie być, najwazniejsze duuzo ziemniakow, mięsko a jeszcze lepiej dac to tego korniszonki, musze go powstrzymywac, bo by mi wyjadł cały słoik, a jaka by potem była rewolucja...strach pomyślećMy tez dajemy żurek. Nawet kapuśniak zje. W zasadzie z zup daje wszystko. Z drugich dan tez dam ale juz tak chętnie nie je
. Cieszę się, ze już wiosna i od razu nabieram chęci do życia. Ćwiczę brzuszki, stosuję dietę NŻ, niestety w weekendy pasuję i nadrabiam. Ale i tak jestem zadowolona.
i ma etap mamuśkowy. Nie mogę na krok się ruszyć bo leci za mną z rykiem Mamaaaaaa!