Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja.Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłekbo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora
![]()
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja.![]()
Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłekbo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora
![]()
to u mnie na odwrot....zup mogło by nie być, najwazniejsze duuzo ziemniakow, mięsko a jeszcze lepiej dac to tego korniszonki, musze go powstrzymywac, bo by mi wyjadł cały słoik, a jaka by potem była rewolucja...strach pomyślećMy tez dajemy żurek. Nawet kapuśniak zje. W zasadzie z zup daje wszystko. Z drugich dan tez dam ale juz tak chętnie nie je
. Cieszę się, ze już wiosna i od razu nabieram chęci do życia. Ćwiczę brzuszki, stosuję dietę NŻ, niestety w weekendy pasuję i nadrabiam. Ale i tak jestem zadowolona.
i ma etap mamuśkowy. Nie mogę na krok się ruszyć bo leci za mną z rykiem Mamaaaaaa!