*martusia*
Fanka BB :)
to chyba ja o czymś nie wiem Stokrotko
gratuluję i zazdroszczę. ja teraz karierę robię 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a dziekuje, dobrze. ciezko mu rano wstawac, ale leci jak na skrzydłach. wszystko tam jest "super!", nie moze sie konca weekendu doczekac ;-)Lotka - jak starszak w przedszkolu?

Lili, w pierwszy dzien płakal jak odprowadzilismy Toma, teraz to chce tam z nim isc, ale juz mi nie płacze. No i wiecej teraz jest "mama, mamaaaa"... dawniej jak cos to bawili sie z Tomem, a teraz chyba bardizej sie nudziTo super. Adrianna rok temu miała właśnie kryzys w 4 tygodniu chodzenia. A jak Maciuś sobie radzi bez brata? Ja to bym Weronikę chętnie już sprzedała do przedszkola, ba ona gdyby mogła na banka by tam nie wyszła, codziennie bawi się 10 minut z rana i 30 minut po południu. Chociaż tyle.![]()
Ciekawa jestem jak tam AWERSJA, POLISIA ....
kiedy to przeleciało
.A co u Was i waszych dzieciaczkow ?

Jak fajnie, a jednocześnie jak dziwnie w domu, szczególnie poranek. W niedzielę wracają, wprost na przyjęcie urodzinowe. 
Zostawiam ją na razie na 5 godzin, tyle mi potrzeba na razie na pracę ale trzeba będzie zacząć wydłużać ten czas. Mała chodzi bez pampersa ale ciągle jej się zdarza posikać. Teraz ma jakiś kryzys i w nocy siusia, więc niestety zakładam jej pampersa. Gada dużo, jest coraz bardziej rozwinięta fizycznie, skacze z łóżka na podłogę i się cieszy. A raz się uparła na hulajnodze zjeżdżać z górki no i się smutno skończyło. Trochę straciła zapału do hulajnogi. Ma też fazę na puzzle teraz i różne układanki. No i śpiewa mi piosenki. Połowy nie rozumiem i melodia też nie zawsze się zgadza ale coraz lepiej jej idzie

. A poza tym nic nowego