my mamy wyniki przedszkola na koniec maja. mam nadzieje ze sie dostanie...Żyjemy,
Lotka - na kiedy masz termin?
Dostały się Wasze dzieciaczki do przedszkola? My od września zaczynamy. Jupiii.
termin mam na 20 listopad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my mamy wyniki przedszkola na koniec maja. mam nadzieje ze sie dostanie...Żyjemy,
Lotka - na kiedy masz termin?
Dostały się Wasze dzieciaczki do przedszkola? My od września zaczynamy. Jupiii.
dziekiWITAM!
Żyjemy
Jak tam Nasze ciążówki ?
Lotka Gratulacje!! :-)
Cieplutko się zrobiło! Teraz spacery to sama przyjemność !![]()
no no, gratulacje!u mnie tez sie zmienia
mam nadzieje ze Oli pojdzie do przedszkola, jezeli nie zostanie w 3 grupie zlobkowej... dobre i to.
poza tym jest ok, nigdy nie bylo lepiej![]()
na kiedy Ci termin wychodzi? chyba juz styczeń?dziękuję Lotko
a pamiętam jak się zarzekałam że Olo będzie jedynakiem a tu proszę plan się nieco zmienił![]()
na kiedy Ci termin wychodzi? chyba juz styczeń?![]()
a dziekuję Lili, dobrze, wcale nie czuje sie jak bym była w ciazy. jedyne co mnie zdziwilo to jak szybko juz mi widac ta ciaze, no ale chyba tak jest przy trzeciejMartusia - gratulacje.
Muszkietery - spacer z taką słodką hołotą to chyba bardziej wyzwanie niż przyjemność.Ja już sobie czasem współczuję, a co to będzie jak trzecie dojdzie.
Lotka - jak samopoczucie?![]()
Tak już spakowana, dzisiaj właśnie jestem w trakcie prasowania i układania w szafach ciuchów zarówno naszych, ale głównie Jeremiasza. Torba spakowana, brakuje mi laczków, nie wiem gdzie je wsadziłam, szukam już tydzień.