reklama
*martusia*
Fanka BB :)
mi zleciały obecne tygodnie bardzo szybko! jest fajnie bo nie mam cukrzycy a z Olim miałam. ciuszki dla Okruszka i wózek są, na początku grudnia torba i czekamy 
*martusia*
haha ja też mam wiele planów a wychodzi jak zwykle 
*martusia*
Jak tam Lotka? Stresik jest? Zaraz meta 
heh czy stresik? moze deczko, ale ja bym chciała "już" a tu kurcze musze czekac..... no w sumie potrzeba mi tu byc jeszcze 5 list, bo młody ma pasowanie na przedszkolaka, a potem niech to sie juz skonczyJak tam Lotka? Stresik jest? Zaraz meta![]()
dzis w koncu naszykowałam kącik dla juniora. niech sie juz tego 5 wieczorem zacznie rodzic hehheeh
a jak u Ciebie? tez to juz niedaleko
*martusia*
heh czy stresik? moze deczko, ale ja bym chciała "już" a tu kurcze musze czekac..... no w sumie potrzeba mi tu byc jeszcze 5 list, bo młody ma pasowanie na przedszkolaka, a potem niech to sie juz skonczylekarz mi ostatnio zapowiadał max tydzien - a to mineło w zeszłą srodę i nic
dzis w koncu naszykowałam kącik dla juniora. niech sie juz tego 5 wieczorem zacznie rodzic hehheeh
a jak u Ciebie? tez to juz niedaleko![]()
no coraz bliżej
Junior tez caly czas mial wymiary o 2 tyg naprzod.... we srode robilismy pomiary i wyszlo 4080, a do terminu jeszcze 2 tygno coraz bliżejwczoraj z usg wyszłam przerażona! wyliczono mi termin na 26.12, Michałek waży 2 kg, jest 2 tygodnie większy niż zakłada OM i poradzono mi abym się skonsultowała już ze szpitalem co do ostatniego usg i samego CC, ale jutro idę do swojego doktorka i muszę go przycisnąć o jakąś decyzję bo ostatnio było 'czekamy do terminu'. Nie wiem, tak mnie to poruszyło że już chciałam się wczoraj pakować w torbę i w ogóle.
*martusia*
Ja dzisiaj po rozmowie z lekarzem wstępnie CC na początek stycznia mam przewidziane. Póki co wszystko ok
reklama