reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ewiczek któras dziewczyna go ma i sobie chwali...tylko zbyt często nie mozna go używać niestety

Brygitte zdrowka zyczę

dzisiaj byłam na zakupach... kupilam synkowi ciuszki w Pepco polecam tanio a super:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Dziewczynki!
Ja właśnie skończyłam robić wafle na niedzielę, a teraz popijam sobie 0,5 szklanki reeds'a. Jakoś nie mogłam się oprzeć.. Dzidź dziś wyjątkowo spokojny...a wczoraj na "JAKA TO MELODIA?" to szalał po prostu :) Dziś zmokłam jak kura na ryneczku, u nas zima powróciła, śnieg nawet spadł...
Miłej niedzieli!

Pajka na pewno jest wszystko dobrze, ale oczywiscie jesli nadal Dzidz bedzie za grzeczny to upewnij sie u ginka co tam w brzuszku sie dzieje:-)moj pierwszy zakup dla Dzidzia tez z Pepco zgadzam sie ze i cenowo i jakosciowo wymiataja, pokaz co kupilas na watku zakupowym:)

ewiczek ale masz dobrze nie dosc ze M w kolo domku Ci zrobi to jeszcze truskaweczki z kremowka na podwieczorem mniaam no i smacznego murzynka ja zaraz zakasze sobie kawaleczek popijajac mleczkiem:)

reklama
ayni dzieki za zaproszenie, uwazaj bo sie spakuje i naprawde przyjade heh, a co do sniegu to patrz foto
fasolka, mantezowa oby wszystko bylo oki
brygitte zdrowka, bylas u lekarza??
fasolka jasne, ze wiem, co to znaczy jak brakuje smaku :happy2:
pajkaa he he dobre to z m i Barbi
lenkka obys sie nie rozchorowala po tym zmokniecu

a ja posprzatalam dzis chalupke, zrobilam pycha obiadek i tak sie zastanawiam jakie to my mamy Swieta za tydzien heh bo u mnie taki widok z okna jest: heh
laugh.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry