reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
A takie wiosenne tulipanki od mojego M dostałam :-) bez okazji w sumie:-D

image201204060001.jpg

Hej moje Pikne:)
Przeczytalam wszystko co "naskrobalyscie", a mnie dzis o 5 rano obudzil koszmarny bol glowy i pomimo wypicia kawy nadal nie przechodzi:(Apapu nie biore bo to cholerstwo nigdy mi nie pomagalo a skoro tak ma byc to po co narazac Baby...
Tak sobie mysle ze sie tu zamelduje i mykam do garow musze upiec 3 ciasta i zrobic salatke, bo my juz jutro wyjezdzamy do M-ka rodzicow a pozniej tourne po rodzinie i wracamy na domek w poniedzialek wieczorem, takze wybaczcie ale mnie juz nie bedzie dlatego tez chcialabym Wam zlozyc juz dzis zyczenia:
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

5690s.jpg

widac wrzesnioweczki poszcza oraz ewentualnie krzataja sie po domu w przygotowaniach. Moj ukochany wrocil do domu i chyba udzielila mu sie dzisiejsza wizyta u poloznej, przyniosl piekna pozytywke Philips jak na zdjeciu ponizej. Swiatelko, dzwieki wody, bicie serca , mozliwosc nagrania glosu oraz melodyjka. Zupelnie nowa, ale okazala sie zepsuta i wlasciciele nie mogli zwrocic w sklepie, moj ukochany oczywiscie ma kombinerki w rekach jak spi nawet i naprawil :)))) nudzi mi sie laski....!!!
67a8f9780007e93e4d544db2.jpg

Ayni mi podobnie swiat nie obchodzimy jakos w tym roku kazdy osobno emka rodzina wyjezdza a my nie mozemy z nimi jechac bo ja ostatnio baaaardzo zle znosze podroze samochodem i autobusem ,ciekawe jak bedzi ez samolotem ??!!
wiec zostajemy sami i menu nasze to : sałatka jarzynowa , dla emka sałatka gyros , i na obiad zeberka w kapuscie w ktorys dzionek a no i sernik zrobie wiec my tak normalnie ale dobrze bo nei bedzi ena plusie kg :)

joasia mnie tez od kilku godzin łupie we łbie. masakra. spałam z małą razem po poludniu, bo jak ona nie spi to i ja nie moglabym a tak się kimnęłam trochę.
teraz mała fisiuje, a ja chętnie już bym poległa.

reklama
Jakoś tu dzisiaj pustawo pewnie wszystkie coś pichcą. Ja od rana sprzątalam dom i pralam a teraz jestem padnięta a jutro czeka mnie gotowanie. Upiekłam dzisiaj mufinki i sernik zapachy w całym domu mniam mniam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry