reklama

wrzesień 2012 ;)

ayni, kasia ale z Was pracusie
ansure powodzenia w czwartek, poznania płci ;-) pozwolilam sobie zrobic z Twoich porannych dwoch postow jeden, poniewaz nie piszemy jednego swojego posta pod swoim drugim, tylko uzywamy edycji
gorgusia Tobie tez powodzenia w czwartek
nagapalma gratuluje ruchow
stokrotka dobre z tym noskiem
polisia ja usg po 20 tym tygodniu, takze tez czekamy na poznanie plci, wspolczuje przelozonej wizyty
lotka moj maluch tez w poprzek lezy z tego co czuje, ja tez bym wolala gdzies wyjsc w rocznice, jakbym miala kase, niz gotowac
marta wspolczuje problemow ze snem
pajkaa ja tez mam plus 2,5kg
fasolka milego odpoczynku

ja wczoraj z m wspominalam sobie jak sie poznalismy eh super sa takie wspomnienia

reklama
Pajka - to od lekarza zalezy. Tak naprawde wizyty co 4tygodnie nie sa potrzebe jesli wszystko jest ok. Ja mam wizyte w poniedzialek po 6 tygodniach.

ja to sie cieszylam, ze czuje delikatne smyranie co jakis czas a tu widze, ze wy czujecie czy dzidzia w poprzek i w ktora strone :szok::szok::szok: wow!

Ja mam wizyty srednio co trzy tygodnie ,pewnie dlatego ze to ciaza zagrozona była i w sumie jest i po tych moich przejsciach z przed prawie roku lekarz na zimne woli dmuchac :tak:, i ja spokojniejsza jestem .

Pok wiesz co ogólnie zaleca się co 4 tygodnie... bo to roznie bywa... dlatego dziwie się, ze lekarze tak długo czekają...

fasolka
ja mam nie zagrożoną a mam co 3-4 tygodnie :):) no nie wiem, ale każdy ze znanych mi lekarzy zalecał co 3-4 tygodnie:):) i tak do 30 tg potem co 2 tygodnie a na samym koncu co tydzień:)

no hej
ale mi leb pęka, pogoda fatalna. moja mała już 3 razy dziś spała haha,

joasia - dzięki kochana, mąż mi też pomaga. nie taka jestem MEGA COOL jak ci się zdaje, ale to mile, ze chociaż ktoś to docenia.... ;)))

Dziewczyny a jak to jest z tym modratorem bo wybralismy trzy osoby a na na forum jest jeszcze wpisana Elzbietka, czy tzn że od górnie dostajemy jeszcze jakiegos moderatora?

dziewczynki dzięki za wyjaśnienie o tych neutrofilach, pewnie tak jak piszecie w ciąży sie pieprzy :)

Mam takie wzdęcie od południa, że chce mi się wyć i co zrobiłam, zamiast przystopować , znowu się obżarłam, boooooli , głupia jak but jestem :confused2: ide się położyć, bo się boję , że coś mi tam pęknie :szok::tak:;-)

kolorowych snów :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry