reklama

wrzesień 2012 ;)

Merlin u mnei tez tak z nerkami wlasnie , tyle ze najpierw byly bakterie teraz ich na szczescie juz nei ma ale nadal mocz sie zatrzymuje i od tego mam bole i nerek i brzucha. dopiero na usg nerek lekarz stwierdzil od czego sa te bole
Monaliza qrcze nei wiem co Ci powiedziec bo ponoc nei dobrze jak nie mijaja skurcze po nospie ale nie wiem co Ci powiedziec , qrcze moze pojedziesz na wszelki wielki do szpitala i niech sprawdza?? kiedy masz nastepna wizyte??

reklama
cześć. ja już po echo maluszka. mówiła że wszystko dobrze. tylko w lewej komorze serca pojedyńcze ognisko martwicze. ta lekarka co robiła badanie powiedziała że to zanika do czasu porodów i martwić się nie mam.
ale się boję jutro u genetyczki więcej się dowiem.
a co wy myslicie martwic sie?? miala lub ma ktoras cos podobnego??

a my wczoraj jeszcze wyladowalismy na pierwszej rocznicy slubu u m siostry i tak jak wyszlam z domu o 8, tak wrocilam po 22, ale jakie rzeczy wyhaczylam w lupmie normalnie szok, udalo nam sie tez zaltwic za darmo poprzez jedna stronke internetowa lezaczek- bujaczek
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
o dziwo Oliwka dzis o 5 rano postanowila ze ona jedzie do przedszkola mimo, ze mogla zostac ze mna w domu,
co do ruchliwych dzieci to moja to wulkan energii, w lipcu nasze przedszkole jest zamkniete i dzi ok. 18.30 przychodzi do nas niania na rozmowe, nowa, bo stara wg mnie byla za malo dyspozycyjna, przychodzi dzis jakas 17 letnia dziewczyna, zobaczymy bo ja chce kogos mlodego bo to i tak ma byc tylko pomoc przy malej a nie samodzielna opieka

ansure ja tez nie chcialam smoczka i poszlam do szpitala bez i potem bardzo tego zalowalam
maluszek nie zapomnij pokazac ubranek
monaliza jabym tak na wszelki wypadek podjechala do lekarza, szpitala, wychodze z zalozenia ze lepiej jedna wizyta za duzo niz jedna za malo

wczoraj spotkalam u ginekologa jedna babke, urodzila dziecko w 26 tygodniu ciazy, mowili jej ze rodzi martwe dziecko, po porodzie okazalo sie, ze dziecko nadal zyje, urodzila w zeszla nd, dziecko wazylo 800gram i lezy w inkubatorze, mialo krwiak na mozgu ale sie wchlonal

Majeczko no odzywaj sie czesciej :tak:
Maluszek to od tego pewnie bo troszke maslanki wypiłam i troszke mnie ruszyło i lepiej z brzusiem.
Martusia szok:szok: z ta dzidzia w 26 tyg oby malenstwo zdrowe było:tak:

Ja poprałam wszystkie ciuszki dla malenkiej tatus poprasował:szok::-D(troszke ostatnio dokupiłam nowych) i w szoku jestem ile sie tego nazbierało;-),teraz biore sie za pieluszki kocyki itp....

nastepna wizyte w szpitalu mam dopiero w polowie lipca (tu sie z niczym nie spiesza). gina mam 8 lipca...a mialyscie dziewczyny przy tych nerkach jakies problemy z oddawaniem moczu? bo mnie nic nie boli przy zalatwianiu i siusiam tez normalnie-ani rzadko ani czesto..czy to w dalszym ciagu moga byc nerki?

Mamy pierwsze dzieciatko forumowe ... moze załozymy nowy watek rozpakowane mamusie wrzesniowe i tam bedziemy wpisywac urodzone maluszki ....choc mam nadzieje ze reszta naszych dzieciaczkow jeszcze w brzuszkach posiedzi....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry