Witam drogie panie! Dziekuje wam wszystkim za gratulacje dla nas. No w koncu ten moj chlop poszedl po rozum do glowy

Juz podobno od kwietnia sie z tym pierscieniem gryzl, jak bylismy na swieta w Polsce, ale przez to, ze tam sie poklocilismy co nieco, wtedy nic z tego nie wyszlo. Potem pisalam wam, ze mielismy okropna awarie w zwiazku i tak sie wszystko ciaglo i ciaglo. No ale warto bylo czekac:-):-):-)
Dolaczam sie do was lasencje z problemami ze spaniem. Rany, to jakis koszmar w nocy zmienic strony z boku na bok. Gdy probuje to robic, odrazu sie budze i siusiac mi sie chce ach...
Partysia niestety i ja kaczkowata sie zrobilam w czasie chodzenia kwa kwa:-):-)
Olivcia dokazuje mi coraz bardziej:-)To co ona wyczynia mi w srodku to masakra, wypycha te nozki i raczki, ze czasami mysle , ze w koncu mi dziure w brzuchu zrobi

Tak pcha, pcha i musze szybko poskrobac w tym miejscu, zeby nie pchala juz wiecej. I tak sie smiesznie czesto na prawej stronie uklada, ze lewa strone brzuchala mam pusta a druga cala wypchana takim, jak ktos wczesniej napisal hahhahaha kabaczkiem.
Ja moja Alusie urodzilam 5 dni po terminie. Mowi sie , ze czesto zdarza sie z pierwszym dzidziusiem, ze jest przenoszone, ale jak wiadomo, nie dzieje sie tak zawsze.
Gorgusia zazdroszcze ci, ze jestes juz tak daleko. Ja sama juz nie moge sie doczekac... Zycze ci by twoj skarb przyszedl na swiat juz w sierpniu, jezeli oczywiscie bedzie gotowy.