Dziewczyny na wstepie napisze,żeby omijac moje posty od wczoraj

bo zaczal sie u mnie okres narzekania i marudzenia!!! a gdzies sie musze wyzalic!!!

Jak ja dzis spalam,za kazdym razem moj sie budzil:-( z boku na bok stekanie, wstanie do kibla stekanie, ide stekam bo stopki niedzwiedzia az pulsuja i pachwina boli i tak ide jak kaczka

i ja mam rodzic??? przeciez jak ja stekam przay takich drobnostkach? matko!! zaraz 33tydz
Robie kawke bo cos sie nie da ogarnac, posprzatam poukladam w komodzie i bede dzis robic pizze

tak mi wczoraj narobiliscie smaka a odkad mam fajny przepis na pizze ciasto jest takie mieciutkie, szybkie i tanie,że z checia robie:-)
Patrysia oj jak dobrze,że sama nie jestem z tym "ciężkim wchodzeniem do wanny/brodzika"

jakos tak lzej czlowiekowi na sercu hihi a jak ide po schodach jeszcze mama sie ze mnie smiala to pierwsza jestem bo tak zasuwam:-)
Pajka nie strasz z tym buntem bo ja juz sie martwie jak to bedzie za 2-3 lata

pewnie dupka mu wyzdrowiala i szaleje

mam nadzieje,że mamusia szybko znalazla spodob aby go uspokoic :* Milego spotkania u znajomych!!
Beacia oszczedzaj sie bo juz trzeba, ja tez stwierdzilam,że trzeba zwolnic, tu mnie zaboli, brzus zakluje wczesniej tak nie mialam i ja juz sobie wkrecam o matko,żebym tylko nie rodzila

jeszcze maly nie moze wyjsc

hihi