reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Oj tak pogoda do kitu :/

MARTUSIA to nieźle z tym kołem :0 co do tej komedii hehe też trochę ogladałam(nie do konca bo z M lulu szliśmy) :D

Ja mam brodzik ale głeboki i hehe no fakt już ciężej sie wchodzi/wychodzi z niego :P

PAJKAA dobrze wiedziec bo ja też nie wiedizałam o tym (salmonella)...

reklama
witam się

jestem ogólnie wykończona :tak::tak:mój syn ma bunt dwu latka ... ledwo żyję - codziennie mam histerie trwajace nawet 1,5 h ... 1,5 h darcia , wycia, wrzasków, kopania...kiedy to się skończy???????

Joasiu
ja tam wszystko rozumiem, ale nie rozumiem robienia z mam glupich...a takie odbieram wrażenie. Może mylne, ale już zauważylam, ze nie ja jedna...i to jest troszke przykre bo chcemy doradzić bo swoje już orzeszliśmy... Mnie się przykro zerobilo jak sapisałam, ze lepiej kupić chemie jednej firmy, bo swoje z synkiem przeżyliśmy, mieliśmy silną alergię... a wyszło, ze jestem rozhisteryzowaną matką... no cóż może jak ktoś będzie widział cierpienie swojego dziecka i będzie płakać z bezsilności, a dziecko będzie się drapało do krwi i mięsa to może wtedy zrozumie zanim mi powie, ze jestem histeryczka...itd...:tak:
Co do malin to myślę, ze jej głownie chodziło o takie bazarkowe :tak:

Patrysia no tez nie wiedzialam...ale fakt faktem ja np arbuza nie myję...

jedziemy dzisiaj do znajomych...pogoda dziwna raz zimno raz ciepło oszaleć można :tak:

Miłego weekendu

Hej:)
Ja własnie wciągnełam sniadanko bo jakas wygłodniała wstałam;-)
U nad słoneczko świeci,zreszto codziennie jest u nas ciepło bo w południe dochodzi do 26st,czyli lato nadal trwa,ale powietrze jest bardziej rzeskie zwłaszcza z rana i nad wieczorem,o wiele lepiej mi sie teraz śpi.
Nie wiem czy synek mi czegos nie złapał bo wczoraj 3 razy była kupa w tym dwie jakies takie dziwne i dzis obudził sie przed czasem i pobiegł po nocnik ze kupke mu sie chce,co nigdy tak z rana nie robi i juz zdążył następna zrobic:(Mam nadzieje ze to chwilowe i nie rozwinie sie w jakies dziadostwo:(
Ratunku ja nie chce jeszcze rodzic,a moja macica cos mi oszalała,jak mi przedwczoraj przyszalała po przepracowaniu to cos z nia jest nie teges:( wczoraj zrobiłam tylko wisnie na szybko w słoiki bo mama mi kupiła a tak to cały dzien przelezałam bo macica twarda jak kamien jak tylko wstałam choc do łazienki,normalnie nawet kolacje to mężo mi robił bo twardniałam jak sie podnosiłam.Zaczełam sie bac ze nie donosze.Mam nadzieje ze to taka chwilowa słabostka i jeszcze mi sie polepszy bo leza sterty prasowania,wózek nie wyprany,kto mi to porobi,no i najważniejsze ze dla dziecka to jeszcze za wczesnie:-(
No to nasmęciłam z rana:sorry:

BEACIA uważaj na siebie!a no-spe czy cuś bierzesz?
PAJKAA tak to już bywa...

Jej jak ja zieeeewam!co jest?toć spałam cąłą noc a jeszcze bym spała:P

Chyba musze zmienic "nicka":-D

Do-ti no ja zawsze bylam za wanna:-D teraz mamy narozna i wieksza ale no jak widac narzekam:-D jak mam tam wejsc czy wyjsc to mi sie nie chce,a w brodziku nie musze nog podnosic ani nic:-D to sie nazywa juz lenistwo??

poprawiłam ;)
ja mam brodzik, ale głęboki i w sumie nie mam problemu
ale jak M widzi jak wychodzę z niego to łapie się za głowe i dostaje schizy :D

tule wszystkich mocniutko

smieeeszny film leci na tvp1, rodzice mieszkaja z 18dzieci, jaki hard core :szok:

ja dzis od 4.30 na nogach, Oliwka dostala skierowanie do kardiologa bo szmery na sercu nie ustepuja,
i myslalam, ze dzis zawalu dostane, peklo mi w moim gratowatym wozku kolo, jednoczesnie opona i detka, tak strzelilo jakby ktos z broni palnej wystrzelil, droga taka naprawa jak piernik wrrr

aa i powiedzcie mi mamy lato czy jesien?? u nas dzis nad ranem bylo plus 6 stopni :szok:

dobranoc Kochane buziaki,jeszcze raz tule :-D

zdrówka życzę dla Twojej córeczki
mam nadzieję, że to nic poważnego
i mamy lato
wolę takie lato jesienne niż lato w pełni :)

Beacia uważaj na siebie i oszczędzaj się....

Pajka ja Cię rozumiem w 100%. Sama jestem alergikiem i tyle co już przetestowałam kremów i pierdół tym podobnych to szybciej się zadrapać idzie.
Jak skończy mi się lovela to zakupuję białego jelenia ;)
miłego weekendu
baw się dobrze u znajomych

czasami czuję się przezroczysta, ale nie ważne ;)

Wróciłyśmy z sałatą , pomidorem, ogórasem szynką jajeczkiem szarlotką ciastem capuccino i kawusią i wreszcie się najadłyśmy :-D:-D hahahaha

beacia
- nie bój żaby, nie urodzisz, ja mam taką macic nonstop od 7 tyg i jak dotąd nie urodziłam :tak:;-) tylko, że ja juz się przyzwyczaiłam i nie leże tylko wszystko robię z tą moją macicą :-D hehe
, bierz nospe forte przynajmniej 2 razy dziennie, ja biore 3 plus fenetorol :)

czesc doti :)

pajka - współczuję buntu młodzika, moja sis załatwiła to tak , że za kare młody musiał do kąta chodzić i stac tam tak długo, aż mu przejdzie, darł się minutkę dwie , a potem u przechodziło :happy:

dziś mi Peg Perego przywioząąąą :)

Dzięki dziołszki:)
Zapodałam se nospe poleze i wstane zobacze jak mi bedzie ok to choc z rana cos porobie troszku,a jak kiepawo to leze dalej i najwyzej moze tydzien wczesniej do ginki pojade z poniedziałku.Staram sie ta nospa nie szprycowac ale moze faktycznie ze 3 dni wprowadze ja na stałe.
Ja sie juz zdążyłam popłakac w między czasie bo mnie mój zdrzaźnił:wściekła/y:chłopy to sa bezmyslne.
Odesłałam Alanka na kilka godzin do mamy bo w domu pobojowisko,meble z syna pokoju powynoszone po całym mieszkaniu bo mężowy bedzie tam dzis malował i mały pomocnik mu raczej nie potrzebny.
Oj chyba wisielczy humorem mi bedzie dzis towarzyszył:-p
Palemcia to smacznego bo jest do czego:-D
Pajka no bunt dwulatka na szczescie juz za nami ale troche to trwało:tak:Ja niestety tez musiałam karcel wprowadzic i siedział tam za kare,ale to jedyne co skutkowało jak kopał babcie albo tate albo jeszcze inne ciekawe złosliwosci miał,no niestety trza to przeżyc,oby to u Was mineło jak najszybciej.
Ale z drugiej strony co sie dzieciom dziwic jak mamuski charakterne:-D:-D;-)

Dziewczyny na wstepie napisze,żeby omijac moje posty od wczoraj:-D bo zaczal sie u mnie okres narzekania i marudzenia!!! a gdzies sie musze wyzalic!!!:-p:-p

Jak ja dzis spalam,za kazdym razem moj sie budzil:-( z boku na bok stekanie, wstanie do kibla stekanie, ide stekam bo stopki niedzwiedzia az pulsuja i pachwina boli i tak ide jak kaczka:-D i ja mam rodzic??? przeciez jak ja stekam przay takich drobnostkach? matko!! zaraz 33tydz:-D

Robie kawke bo cos sie nie da ogarnac, posprzatam poukladam w komodzie i bede dzis robic pizze:-p tak mi wczoraj narobiliscie smaka a odkad mam fajny przepis na pizze ciasto jest takie mieciutkie, szybkie i tanie,że z checia robie:-)

Patrysia oj jak dobrze,że sama nie jestem z tym "ciężkim wchodzeniem do wanny/brodzika":-D jakos tak lzej czlowiekowi na sercu hihi a jak ide po schodach jeszcze mama sie ze mnie smiala to pierwsza jestem bo tak zasuwam:-)
Pajka nie strasz z tym buntem bo ja juz sie martwie jak to bedzie za 2-3 lata:-D pewnie dupka mu wyzdrowiala i szaleje:-D mam nadzieje,że mamusia szybko znalazla spodob aby go uspokoic :* Milego spotkania u znajomych!!

Beacia oszczedzaj sie bo juz trzeba, ja tez stwierdzilam,że trzeba zwolnic, tu mnie zaboli, brzus zakluje wczesniej tak nie mialam i ja juz sobie wkrecam o matko,żebym tylko nie rodzila:-p jeszcze maly nie moze wyjsc:-p hihi

reklama
nagapalma czemu czujesz sie przezroczysta??

martusia zdrówka

maluszek masz rację że trzeba już zwolnić sama tępo życia zwolnilam. zawsze w goracej wodzie kapana teraz na spokojnie.

ja od rana porzadki jeszcze wyprac dywan i potem nie wiem chyba nudzic sie bede. pierwszy dzien sama dzis w domu. Tesciowej i brata B nie ma przez tydzien chyba wytrzymam.

Jasio daje popalić. cudne są te kopniaki. i jak się wygina by na swoim postawić. wbija mi nogi w zebra jak mu njie wygodnie i mam sie przekrecic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry