reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
dobry wieczor :)

dzis oprocz deszczu dzien chyba moge zaliczyc do udanych ;). zezarlam dzis biala czekolade no powstrzymac sie nie moglam... :)

dziewczyny na diecie cukrzycowej: czy Wam diabetolog mowila ze norma w 1h po jedzeniu wynosi 120? ja sie dzis na wizycie dowiedzialam a w broszurce inaczej pisalo. ale cukry ok :). jeszcze jutro do Centrum Diabetologicznego sie zapisze, ciekawe czy termin jakis bedzie...
Malenstwo nie rozumiem dlaczego ginka mialaby nie przepisac Ci tabletek po porodzie? bo ma inne przekonania? dobre sobie. a nawet jesli to mozna chyba lekarza zmienic.
Joasiu trzymam za Was kciuki! :*
Martusia nic na bol nie dal/a? moze chociaz apapem sie poratuj.

ide troche spalic czekolade ;)
milej nocy :)

Dobrze,że Joasia jest w dobrych rękach. Bedzie ok.
Ja opchałam się kanapkami z pastą tunczykową i zaraz pęknę.
Mały szalenie polubił moje żebra. Cały dzień je okupuje...
Jutro jadę na badanie krwi i moczu- oby było ok i oby moje samopoczucie nie było efektem kiepskich wyników. A w czwartek wizyta...

gorgusia apetyt mi tu robisz heh
martusia wzielam dwa paracetamole, ale na mnie to tylko ibuprom dziala, ktorego nie wolno w ciazy, mam nadzieje, ze jutro juz tak nie bedzie bolalo, a za tydzien znowu do dentysty masakra jakas

reklama
Joasia mam nadzieje,że jutro wrocisz do nas :* trzymajcie sie :*

Martusia oo to witaj w klubie ja dzis pozwolilam sobie tez na biala czekolade:-) zjadlam pol a reszte na jutro zostwilam haha :-) naszczescie juz spalilam z mezem :laugh2: chyba...

Martusia1605 ojej wspolczuje bol zeba najgorsze co moze byc &&& żeby jak najszybciej przestalo bolec :* jak dobrze,że mam poleczone ząbki i odwiedze dentyste dopiero po porodzie uff:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry