*martusia*
Fanka BB :)
cos na poprawe humoru laski 
zona wraca z operacji plastycznej. maz patrzy, przyglada sie i mowi: no, zrobili co mogli.

zona wraca z operacji plastycznej. maz patrzy, przyglada sie i mowi: no, zrobili co mogli.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ostatnio to ja tak raczej siedze w krzakach i podczytuję z ukrycia co sie dzieje na forum i uwazam ze nie powinnysmy nikogo krytykować ani pouczac, kazda z nas zaglosowała w ankiecie wg wlasnego sumienia i to nalezy uszanować tak samo jak decyzje Tygryska o odejściu to jej prawo jesli bedzie chciała do nas wrócić to również ma takie prawo jak kazda z nas. Temat uważam za zamkniety po co psuc cos fajnego co udao nam się zbudowac przez ostatnie 8 miesięcy. Szanujmy siebie i swoje zdanie Amen

RiSiA, mantezowa, nie trzeba dodawac nic wiecej.
Skonczmy temat.
Będzie chciała, wróci,
nie wróci, jej sprawa.
Marta chyba nie potrzebuje rzeczników. Sama pisze co mysli i zrobi jak uwaza.
EOT
cos na poprawe humoru laski
zona wraca z operacji plastycznej. maz patrzy, przyglada sie i mowi: no, zrobili co mogli.![]()

dla mnie bylo to glosowanie w stylu lubimy ja/nie lubimy, moze zrobcie taka ankiete dla kazdej po kolei , na pewno kazdej bedzie milo
jak to napisala jedna z Was (szacun) mam to w czarnej d.... i jak na dziecko przystalo biore swoje zabawki i ide do innej piaskownicy,
![]()
![]()
za niektorymi bede tesknic bardzo, ale wracac to ja na wrzesniowki nie mam zamiaru, bawcie sie dalej beze mnie
ps. sorki dla tych co mnie lubia, ze tak sie wyzylam slownie
Pauline o tak, ja czytam nałogowo, zazdroszczę im strasznie, tym bardziej, że ja taka na granicy sierpnia, więc podwójnie już się niecierpliwię
W każdym razie obecnie najbardziej przeraza mnie przenoszenie, obstawiam, że tak będzie i zupełnie nie wiem co wtedy robią, to znaczy wiem, ale wydaje mi się, że wszystko zależy od tego na kogo trafisz... agr
ale jakos juz sie przyzwyczaiłam do tego
u nas mgła ze bloku obok nie widac
.... my dzis z mloda do fryzjera sie wybieramy
i po ksiazki do szkoły
wiec jakos ten dzien zleci
przy okazji jeszcze malenkiej co nieco moze dokupie z drobiazgow brakujacych:-)...tylko zeby nie lało jak wczoraj
....a wiecie co mi sie dzis sniło olbrzymie lody z bita smietana i owocami
efekt uboczny diety cukrzycowej
słodyczy nie moge to mi sie snia
innych przyjemnych rzeczy robic nie moge i tez mi sie snia

:-)
swoją drogą jestem ciekawa która z nas pierwsza odkręci kurek porodowy
no oprócz Maybebaby
ja siły zatrzymuję na poród a nie na pierdoły
ja też spać nie umiałam dzisiaj

przez co nie spalam w nocy...na zmianę z M, który zać go co chwilę przykrywał