• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Jumabe gratki!!! czekamy na foto Marysi :* no to mamy już pierwsza wrzesniową pare :) Maxiu i Marysia

Future jesli masz takie problemy to polecam ten priobiotyk Lacibios femina rok mialam spokoj:-) tylko teraz bralam antybiotyk a lacibios tydz pozniej zamiast razem z antyb. wiec mnie dopadlo ale znow jest okej

reklama
Jumabe GRATULACJE!Marysiu Witaj na świecie!!

Ja dopiero wstałam zaliczyłam z mężem i mała po obiednią drzemkę oh jak dobrze się spało:-)mąż zaraz wybywa do pracy ehh
Ja może jak mnie najdzie ochota to poprasuję ubranka.
Co do prezentu jeszcze się nie zastanawiałam co małej kupić od siostrzyczki ale to super pomysł.Dziewczyny co Wy na to żeby utworzyć wątek z gratulacjami dla wrześniowych mamusiek i naszych maleństw?

gratulacje dla Jumabe :)

dzisiaj chwilami pobolewa mnie podbrzusze, tak jak przed okresem...i dwa razy miałam skurcz, silniejszy niz zwykłe twardnienie brzuszka. Zastanawiam się czy to skurcze przepowiadające może czy co? Czy powinnam jechac na IP? Czy na tym etapie (skończyłam dzisiaj 35 tydzień) jeszcze hamują poród gdyby się zaczął czy "pozwalają" już rodzić?

ryba92012 te skurcze mogą być przepowiadające przynajmniej przed nimi ostrzegał mnie ginek ale mówił ze jak mam sie niepokoić to lepiej pojechać na ip i skonsultować co do decyzji rodzić to wydaje mi sie ze w zależności od sytuacji i stanu zdrowia które już sie ocenia w szpitalu jak sie da to sie opóźnia aby dzidzia była donoszona
Czasem trzeba sie z tą decyzją zdać na specjalistów :)

jestem na chwilunie:)

Lotka
no ja wlasnie kupiłam autko z serii, którą lubi Sebciu :)

Future no mnie wlasnie zostalo kupienie wody min eralnej bo przy wysokiej temp lubi sie zepsuć...no i spakowanie talerza i kubka:)

Jumabe

Lotka dziękuję za kosz :-D

Bunny ;-):tak:a Ty gdzie nam uciekasz co?? jak się czujesz kochana??

Ryba u mnie hamują :tak:bo jakby nie było jesteś jeszcze w 8 miesiącu u mnie pozwalają dopiero od 37 tc :tak:

Jumabe GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!! Całuski dla córeczki...

spraw nie komentowałam i nie komentuje, ale zrobiło się niesympatycznie.
A pewne osoby powinny mieć bana.

Dzisiaj spaliśmy do 10. Jakoś zdechła nadal jestem i kaszle.
Kupiłam w sumie rutinoscorbin i czosnek w kapsułkach, ale poczekam do piątkowej wizyty i zapytam lekarza czy mogę brać.

Przyszły do mnie dziś 3 przesyłki :) ale radości :D było.
Mam prasowanie, ale musi poczekać do jutra.

Jakoś układam rzeczy w małej pokoju i układam i nie umiem jakoś się zorganizować. Jakoś mi coś nie pasi... Chyba wszystko wyjdzie w praniu.
Ja chcę być 3cia w kolejce :))))))))

reklama
hehehe coś wam dziewczyny sie śpieszy - to chyba trochę z nudów :-):confused: ja dziś do męża żartowałam czy dziś rodzimy bo tak siedzieliśmy przed salami porodowymi czekając do ordynatora a on mi na to - że nie dziś mu sie nie chce bo jest niewyspany i ma niedogodziny w pracy :-D wredota jedna ale mi też sie nie śpieszy po za tym ze właśnie czasem sie nudzę bo fizycznie nie wiele dam rade zrobić, czytać juz sie nie chce i tak leże i nudze sie
i tak mam nadzieję ze jutro poczuje sie lepiej to jakiś porządek w ogródku zaprowadzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry