• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam porannie:-) ja juz wyspana :szok::-D mała kopie od rana,,,, a ja mysle co na sniadanko zjesc dobrego:-pdobrze ze mama wczoraj wpadła i mi przypomniała ze jutro swieto i sklepy pozamykane(skleroza normalnie) ,musze na zakupy ciut wieksze wyskoczyc coby te moje głodomory miały co jesc ....;-) swoja droga to jestem w szoku nieustajacym ile nastolatek jest w stanie wchłonac jedzenia w ciagu dnia:szok::-D:-D ....

Monaliza moj syn tak miał ze kazdego mleczkaka musiałam wyrywac u dentysty bo drogie mu rosły a mleczaki nie chciały wypadac :dry: ....

Miłego dzionka brzuchatki :-):-)

reklama
witam się

wczoraj mialam pracowity dzień.
Padłam plackiem do wyrka, a M naciagnął mnie jeszcze na oglądanie filmu i przytulaski, po ktorych dostalam takich skurczy, że myślałam, ze rodzę, ale się uspokoiło :tak: dobrze, że 16 mam wizytę.

Joasiu chyba Cię myślami ściagnęlam :tak:bo się zastanawiałam, gdzie jesteś (zapomniałam, że M Twój przyjechal) i już się martwiłam:) ale super, że M mógl dlużej zostać.

Pauline no ja przez 8 miesięcy się obijałam więc chyba najwyższy czas :-Dbo inaczej maluch będzie na świecie a tutaj nic nie przygotowane

*Martusia* to Ty masz tak jak ja :-pja jadąc do porodu wmawiałam lekarzowi, że to nie poród :-D

Tygrysku
zaraz się zapuytam, ale to nie kwestia ostrzeżenia.

WITAM:)

Dzisiaj na urodzinki do taty:))

No dobra to teraz która w kolejce?:D no ale ogólnie spokojnie mamy jeszcze czas:))no jedynie GORGUSIA nam tu już niech sie szykuje :P czy któraś jeszcze w 39 tc ?

JOASIA to fajnie ze M dłuzej został:)) mogłaś się wtedy jeszcze ten jeden dzień dodatkowo nim nacieszyć:))

Witam w deszczowy poranek....
Taka pogoda,że tylko gnić w domu i nic więcej. Miałam iść do koleżanki, ale w moich japonkach chyba nie dopłynę, a inne buty nie mieszczą mi się na stopy. Zostałam w domu sama i prowadzę negocjacje z moim Synem, ale on chyba ma mnie gdzieś :-D
Znajoma, z którą byłam umówiona na porodówce urodziła wczoraj,więc zostałam sama na placu boju.
Miłego i pogodnego dnia Wam życzę.

Cie pieruna :-D:-):-):szok::szok::szok: wchodzę a tu takie wieści, jumabe urodziła - gratulejszyn :) piękna waga jak na 36t6d mała kluseczka, super, że wszystko dobrze :)

gorgusia
- dzięki, ale pogodny to chyba nie będzie :) u nas leje jak z cebra :tak:

Obudziłam się w nocy z bólem żoładka, skurczami macicy bolesnymi :szok::szok: i naprzemiennymi kurewsko bolącymi skurczami łydek nad ranem :szok::szok: ała !!! O nic nie pytajcie, zasnęłam o 5 , wstałam niedawno, wszystko mnie boli, nogi od tych skurczy, całe plecy i mięśnie, ledwo chodzę, a do tego żołądek coś zle pracuje .... siettttt !!! Popsułam się :tak::confused::baffled::happy:
jasminum - witaj :) a ja 36 i też wrzesnówka :-D

Tygrysku Bestyja odpisala, zebyś pousuwała swoje wiadomości na sklrzynce - masz ja po prostu zapchaną...

Palemko oj wspoółczuje, ale nie martw się za niedlugo się naprawisz :tak:

miałam iść na zakupy i co?? leje :angry:

reklama
U mnie jest słoneczko ale ciekawe czy na długo?hmm...plany sa aby urodzinki na dworze zrobić...najwyżej w domku będzie się siedziało tylko szkoda tak bo wiadomo jak to jest z dzieciaczkami w domku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry