Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam.
Dawno mnie nie było.20 lipca poszłam do szpitala z cholestazą ciążową. I tak mnie leczyli, ze 3 sierpnia urodzilam przez cc moje córcie - Łucję i Lilianę
Ważyły 2090 i 2120, dostały po 9 punktow, poleżały trochę w inkubatorach, przeszły żóltaczkę, a wszystko inne w porządku
. Ja wyszlam 7 sierpnia, dziewczynki 11 sierpnia. Są cudowne i ssą pierś, z czego jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybko mija mi czas przy nich, więc będę rzadziej zaglądac, ale postaram się co jakiś czas.
Pozdrawiam![]()
super ze dziewczynki zdrowe i wcale nie takie malutkie jak na blizniaczki ,i to wczesniaki
wpadaj i pisz jak tylko czas znajdziesz ...i o foto prosimy ....buziaki dla dziewczynek od forumowych ciotek

już od kilku dni mam problemy z zaśnięciem:/ przekręcam się z boku na bok i nic... w każdej pozycji nie wygodnie. Na dodatek jak siedzę to mam taki dyskomfort po prawej stronie tam gdzie żebra że szok, a to wszystko przez to że Mój synuś ma tam nóżki i tak mnie uwiera
i na dodatek w przyszłym tyg idę do szpitala na 3 dni:/ będę mieć pobierany wycinek bo na początku ciąży wyszła mi 3 grupa cytologi no i raz już miałam pobierany wycinek i wyszła dsplazja:/ ... ehhhh mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Miłego dnia dziewczynki dla Was i Waszych Maleństw