Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sebuś bedzie zachwycony

.

i co pewnie będzie miała jutro sraczkę i zarobi pół podwórka - najczęściej sprzątam ja bo mąż jak w pracy to od świtu do nocy.. Ale od jutra jest zasada kto karmi Bubę ten po niej sprząta - tylko znając życie dostane komentarz że "trzeba posprzątać podwórko i pewnie bedzie jak kiedyś pokazywać palcem gdzie są kupy więc chyba jej powiem karmiłaś - sprzątasz Merlin dziękuję bardzo za poradke , nie mam kapuchy ale chyba zaraz wysle emka, mialam jakies tam bole ale tak jak dzis nigdy jak by mi miala zaraz popekac piers w srodq(( wogole jazde dzis mam;/ jakies skurcze mnie dopadaja i zlapal mnie atak ze nie moglam zlapac oddechu ze az zemdlalam naszczescie emek w domu byl , ehhh chyba bede Merlinku masowala te cyce niech si eskurcze pojawiaja czestsze i efektywniejsze
gin kazal jak skoncze 37 tydz zeby masowac brzuszek ,rozpaczac przytulanka i wziac sie za sprztanie co by maly wyszedl o czasie a nie po.
A wogole jestem przeszczesliwa bo qmpelka jest w ciazy a starali si ebaaaardzo dlugo))
Risia ja poprosze kawalaek!!!!! chyba jutro zrobie 3bita bo taka ochota mnei naszla ze makabra!!!
mamy na swiecie 3 nowe dziewczynki
czyli razem 4 i jednego dzentelmena
cale szczescie,że mialam w zamrazalnik