nagapalma pytaj sie pediatry o "dokarmianie" ale moim zdaniem każe Ci zwiększyć ilość mleczka bo to za wcześnie na kleiki i kaszki z opinii niektórych to tylko takie zapychacze ...
Mój mały tez wisi mi na cycku non stop - ja karmie co godzinę / półtorej - to strasznie często ale jak rozmawiałam z pediatrą to tak musi być i on tyle potrzebuje i koniec a ze przybiera na wadze itd to nie zaleca ani dokarmiać mm ani innymi kaszkami.
Oj kusicie tymi słodyczami a ja przy skazie Krzysia żadnych słodyczy - od miesiąca nie stawałam na wadze - ciekawa jestem ile tam mam
Mój mały tez wisi mi na cycku non stop - ja karmie co godzinę / półtorej - to strasznie często ale jak rozmawiałam z pediatrą to tak musi być i on tyle potrzebuje i koniec a ze przybiera na wadze itd to nie zaleca ani dokarmiać mm ani innymi kaszkami.
Oj kusicie tymi słodyczami a ja przy skazie Krzysia żadnych słodyczy - od miesiąca nie stawałam na wadze - ciekawa jestem ile tam mam

i to nie przez dziecko, nie moglam spac, jakas pełnia chyba była.

Chłopcy mają chrzest, starsi przyjęcie, bierzmowanie olali, ale też księżom się we łbach poprzewracało, i tyle mieli do uczenia, jakby maturę zdawali. Zresztą do przyjęcia to dzieciaki też ładnie torturują!
Oj tam oj tam tylko tak troszeczke zjem, jeszcze nikt nie przytył od ciut ciut ciasteczka