Dzien dobry ! :-)
Pochwale sie, a co... Dziecko poszlo spac ladnie od 22 do 6 rano jak z zegarkiem w rece. Na poczatku jak go polozylam to po jakis 10 min kwilil, ale zamontowalam mu smoczka metoda axarai i tak spal do 6 je je je!
Palma : "ide z ojcem dziecka"

bardzo dobrze robisz, moj zwiewa przed kazda igla ktora ma dotknac skory mojego syna, nawet z pobierania krwi z pietki wyskoczyl jak Filip z konopii ze nagle musi isc do sklepu, jak pielegniarka robila test sluchu i pobieranie krwi u nas w domu. Troche mnie to zaczelo irytowac i mu powiedzialam, ze ja przeciez tez nie ciesze sie tym widokiem placzacego dziecka.

Powodzenia!
Fajna ta spacerowka. My mamy wozek mutsy 3w1 ale mysle, ze na lato przydalo by sie cos lzejszego, co by mozna bylo normalnie do pociagu wlozyc. Ja juz sie nie moge doczekac wiosny, kiedy posadze brzdaca przodem do swiata.
Dziewczyny... W jednej paczce gratisowskiej z probkami dla dzieci dostalam opakowanie kleiku ryzowego o smaku waniliowym z ksiazeczka o rozszerzaniu diety i tam bylo napisane, ze od 4 miesiaca mozna juz podawac, jesli dziecko wykazuje oznaki, ze ma ochote na cos wiecej niz tylko mleko... Ale czy 4 mies to nie za wczesnie ? Wyczytalam tez, ze to zbedne raczej, bo to tylko taki zapychacz... Co o tym myslicie ? Jestem troche zdezorientowana roznymi informacjami...