reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

My czyścimy patyczkami specjalnymi dla dzieci.
Na spacer miałam iść,ale zdecydowałam się,że zrobię Bezę Pavlova :tak:mam nadzieję,że jej nie spierniczę,bo mam dwie lewe ręce...

Przygotowywujecie się już do Świąt? zna któraś jakiś ŁATWY przepis na pierniczki może?

U Nas wygląda to tak : 19-20 kąpiel, karmienie 24-1 , 4-5 i potem 7-8,w tym karmienie o 24 to tylko jeden cycek i zasypia,więc mu na śpiocha zmieniam pieluchę i chrapie dalej :-D

reklama
Fasolka grudnik to jest, a dziękować, bo nie wiedziałam nawet co mi się takie piękne ulęgło:-D
Taycia własnie ja też bym chciała przepis na pierniczki, ja to lubię takie malutkie z lukrem i posypką, ale nie namierzyłam przepisu, tylko je to chyba własnie trzeba już robić, bo muszą poleżeć. Jak sobie Kochana radzisz z taką małą różnicą wieku?:happy: Ależ śliczny Mikołajek! I ma taki sam dresik jak Adi:-)
Ja dziś 3 @, i od nowych tabsów, bez tego idiotycznego gumipalta:-)
Martyna moja droga ja na przykład mam teraz jubel w chacie, bo zaczęłam sprzątać. Młoda zasnęła, bo najpierw marudziła, więc siedzę przy kompie, bo odkurzać nie będę jak śpi, bo się nie daj Boże obudzi, a jest przecież tak fajnie jak śpi, a ja sobie siedzę z herbatką przed kompem. Młody siedzi przed swoim kompem, śnieg pada............

Powiem Wam, że takiej Pięknej Galerii Maluszków nikt nie ma na Forum:-)

Ostatnia edycja:
AXARAI - dziękuję ślicznie. Póki co poszłam na łatwiznę i daliśmy Starszaka do żłobka,ale że jest wiecznie przeziębiony i zaraża mi Mikołaja ( raz już wylądowaliśmy w szpitalu z zapaleniem oskrzeli) to od Nowego Roku zostaje z Nami w domu i wtedy Ci odpowiem... troszkę się denerwuję,bo Starszak zazdrosny,próbuje zwrócić calą moją uwagę na niego,ale wierzę,że to kwestia tygodni,że jakoś ich dwoje ogarnę :tak::tak:

Taycia no właśnie lipa z tymi choróbskami! Jak mój Emi się urodził, to Kamilek poszedł do przedszkola, i też ciągle był chory. Tydzień w przedszkolu, 3 tygodnie chory w domu, i małego mi zarażał, też przestałam go posyłać. Teraz Kaci chodzi do przedszkola, i też non-stop przeziębiony, na szczęście Ady mi jeszcze nie zaraził, a chodzić musi, bo języka musi się nauczyć. Teraz już go na razie nie puszczam, bo leje mu się z nosa, a 17 do Pl jedziemy, a 14 stycznia ma mieć operację.
Najgorzej własnie ta zazdrość. U mnie Kamil zazdrosny nie był, i Kaci mimo, że rozpuszczony też bardzo kocha siostrę, i tylko czasami jak M chce do niej coś powiedzieć, to Kaci ją zasłania, i sam do niej mówi:-)
Patrysia no:-) Hubercik nasz elegant ma łańcuszek, ja też widzę! Ja Adi chce na lato taką ładną bransoletkę z imieniem zasponsorować, i kolczyki:-D

Ostatnia edycja:
tak, dostał na chrzcinach srebrny łancuszek i grzechotke to mu załozylam do zdjecia, zaraz wkleje drugie na ktorym lepiej widac.
to miała byc sesja do kalendarza dla rodziców i tesciow ale tylko pare zdjec wytrzymal, teraz spi mi na rece a ja pisze jedną i do tego lewa :-D

reklama
Kasia - ja też kiedyś pisałam jedną ręką (ze Starszakiem :-D).
Boże, ale ze mnie beztalencie kuchenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beza wyszła mokra (chyba za krótko trzymałam w piekarniku...swoją drogą g**niany piekarnik)... ale wstyd...chyba wyląduje do śmieci...a ja chciałam zabrać się za pierniki....chyba niedoczekanie....

Do góry