reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Joani raczej chyba nie :( znając moje szczęścię będę łykać tabsy do 50 a do tego czasu wszyscy mnie zostawią, a moje życie seksualne zupełnie przestanie istnieć... :))

Lekarka mówiła, że przy CC by mi tam co nieco usunęła ale wyszło inaczej, muszę pogrzebać w tych przepisach bo może Ty jednak masz rację... :)

reklama
Mama mojego kolegi miała ze wzgl. materialnych i miała już spoooro dzieci, do tego macica jak sito i w związku z zagrożeniem życia miała zrobione na NFZ... więc może cię do 50. jednak nie opuszczą :-D

Dziewczyny jestem w szoku!! Jak to nielegalne? Tutaj to calkiem normalna procedura i duzo facetow sie decyduje. Moj tez mi mowi ze pojdzie :) tylko ze ja nie wiem jeszcze czy chce zeby szedl :p bo to takie zakonczenie sprawy na 100% a ja chyba jeszcze nie jestem przekonana :p :D

Haniu jestes jeszcze mloda dziewczyna a taka decyzja jest na cale zycie. Slyszalam o przypadku ze kobieta przy czwartym dziecku zdecydowala sie na podwiazanie jajowadow. Los jednak tak chcial ze rozstala sie z mezem (nie pamietam szczegolow) i zwiazala z kims innym. Zapragneli miec wspolne dziecko. Ale porobily sie zrosty i nic z tego :/
Ja mimo ze nie planuje wiecej dzieci nie mialabym odwagi na taki krok.

Ola bo tam u Was to zupełnie inaczej jest :sorry:
U nas we wszystko kościół i rząd ingeruje...

Gosia wiem, że młoda jestem ale narażać życia nie chce i naprawdę byłabym zdecydowana. Nie mam zamiaru zachodzić więcej w ciążę z kimkolwiek ;-)
Mówię pas.
Ps.przypomnijcie mi to co tu pisałam gdy za 10lat zacznę jęczeć o 5 dziecku... co byśmy z mężem samotni na starość nie byli :-D

Ritta, Hania ma przeciwwskazania zdrowotne, które wiążą się z bardzo poważnymi powikłaniami a nawet śmiercią. To po co ma dziewczyna hormonalnie jeszcze obarczać organizm, taka metoda moim zdaniem w tym przypadku jest jak najbardziej na miejscu. To moje zdanie :-)

Joani z medycznymi wskazaniami nie dyskutuje ale mnie jakos przeraza strata plodnosci w tym wieku. Nie wiem dlaczego.

Haniu odgrzebiemy dla Ciebie ten post ;)

Rozumiem, bo to taka po części strata czegoś ważnego. Ale czasem nie ma wyjścia.. no w sumie jest - żyć z mężem jak z przyjacielem. Hania, co ty na to? :-D

reklama
Joani, nie dziękuję :-D mąż to mąż i muszę go "poużywać" puki może :laugh2: w końcu już nie jest pierwszej młodości :laugh2:

Tak samo nie chcę być w tym wieku zołzą z powodu niedopasowanych "antyków".

Naprawdę wolę sobie podwiązać te jajowody czy usunąć macicę, nie wiem co lepsze w tym wypadku i nie martwić się po każdym stosunku czy aby nie wpadniemy. A znając mnie zamartwiałabym się tym na okrągło :confused2:

Dla mnie moja płodność była stosunkowo bardzo płodna i już jej podziękuję, bo gdyby w kolejnej jej odsłonie była kumulacja to nie wiem co bym zrobiła :sorry::eek::-D

Do góry