reklama

Wrzesień 2014:)

ooo Felicity ja mam to samo co Ty, snu mi ciągle za mało. Przy mojej zwariowanej 2 jest co robić, rano pobudka o 6 zeby siebie i dzieci wyszykować. Wieczorami jestem padnięta ledwo na oczy patrzę.Teraz mała drzemkuje a ja idę z książką poleżeć i kawkę wypić, taka błoga cisza w domu :-)

reklama
Hej :*
Ja też mam problem ze spaniem.. kulu lulu też po łożku nie umiem zrobić haha..
budzę się w nocy bo mały tak czasami czadu daje że szok.. wczoraj zaczoł o 4 rano ...:) nie powiem cieszę się że aktywny ale żeby aż tak :P

M poszedł zobaczyć czy nasze płyty gotowe a tam.. akurat przy oklejaniu naszych maszyna się zepsuła.. i trzeba czekać aż naprawią... mam nadzieję że dziś im się to uda;/

Niuńka zmierzła.. chyba ta pogoda tak na nią działa..

Zdrowka dziewczynki :*
powodzenia na wizytach jeśli są bo coś nie wpisane jest :P
Miłego dnia buziaki :*

No po obchodzie i mnie puścili :) Już sobie w domku siedzę, o dziwo chałupa stoi, nie spłonęła ;) hehe
Za 2 tygodnie mam wizytę i odbiorę wypis. Od razu lepiej tak w swoim domku, w swoim łóżku niż tych szpitalnych, wstajesz kiedy chcesz, a nie pobudka co rusz, o 6, o 7, o 9, nie ma kiedy pospać.
Mam tylko nadzieję, że już więcej tam nie trafię jak do porodu :)

Witaj Shiran, fajnie że puścili. Teraz przynajmniej odpoczniesz i wyśpisz się w swoim łózku. Wiem coś o tym , bo praktycznie całą poprzednią ciąże spędziłam w szpitalu, to była katorga :-(

Miłego dnia i &&& za wizyty, jeżeli się dzisiaj odbywają!

Hej kochane :-)
Shiran, super, że już w domku :-)
Aniam, witaj i rozgość się! ja mam termin na 17-18 więc też blisko Ciebie :)
Hania, kciuki za Elenkę, na pewno operacja pójdzie pomyślnie &&
Bigbi, Bubbles, wyniki odebrałam i są ok. Glukoza na czczo ociupinkę poniżej normy a po godzinie i po dwóch w normie :) dzięki wszystkim za kciuki! :)
Bubbles, no i siostrzyczka już na porodówce od rana :D
dziewczyny trzymajcie za nią kciuki, pierwszy poród więc domyślam się jak się stresuje mimo, że jest dzielna. Wczoraj wieczorem jeszcze byliśmy u nich na szwagra urodzinach, napchałyśmy się tortem i ciastem :D dzidziuś nasłuchał się głosów rodziny i zapragnął nas poznać osobiście :-D w nocy zaczęły się nieregularne skurcze a dzisiaj odpływają wody. także jestem spięta jak nie wiem...
ale myśleć za dużo czasu o tym nie będzie (może i lepiej) bo dziś jedziemy na III usg prenatalne, potem wizyta u prowadzącego a na koniec szkoła rodzenia:)
Miłego dnia kochane i kciuki za wizyty!!!

Koko i ja trzymam kciuki za siostrę i dzieciaczka :)

A ja już ze szwagierką i dzieciakami czekamy na pociąg. Nela niestety nie dała zaciągnąć się do przedszkola, nawet przekonywanie jej, że jutro ma występ nie pomogło :D
Ale jako, że szwagierka zgodziła się z nami jechać to nie było problemu oni spacerowali w ten zimny poranek po bydg, a ja 1,5h posiedziałam z dziewczynkami i poprzytulałam Olę. Lenki niestety nie mogłam wziąść ze względu na problemy z oodeche,. Waga dzisiejsza to 1110g Olka i 1075g Elenka ;)

Lekarka zadowolona z postępów dziewczynek, pielęgniarki nie mogą się ich nachwalić bo stokrotki są bardzo spokojne. Wczwartek będzie u nich okulista by zobaczyć co z oczkami, w piątek kolejne usg główki.

Napiszę potem jak już będziemy w domku.

shiran, witaj w domku :)

Koko, kciuki za siostre :) i za Twoje wizyty :)
Swoja droga, pamietam jak ok. 11 zaczely mi sie skurcze nieregularne... godzina skurczow pol godziny spokoju... o 15 odeslzy wody. Po 16 badanie, bylam pewna ze szyjka juz rozwarta gdzies na 5 cm, a tu polozna mowi, brawo 1,5 cm rozwarcia :D:D:D aja tylko "co?????? jak to?" :D

kciuki zacisniete za wszytskie wizytujace.

sawi, hihi a na slodkie Mloda nie reaguje? :D

Dziewczyny, umowilyscie sie z tym nie spaniem w nocy? :)
Dobrze, Ze nasza Zuzia nie slyszala tej narady, bo pewnie tez by matce nie dala pospac.

Ide gotowac obiadek i czekam na polozna. Bedziemy sluchac serduszka malej :)

Hania swietne wiadomosci!!! Prze kochane Dziewczynki masz <3

reklama
Witajcie
Ja też się w nocy budziłam, rano odwiozłam małego do przedszkola i przysnęłam jeszcze, a teraz mam rozwalony dzień bo nie wiem za co się wziąć.
Odebrałam wyniki, robiłam przeciwciała jeszcze na grupę krwi, ale śniło mi się, że pojechałam po wyniki a tu cała kartka zapisana, że coś jest nie tak, że dali mi jakieś leki:baffled: skąd takie pierdoły się biorą, a później człowiek obudzi się i nie może spać.

A jeszcze mój brat był najlepszy jak zakładał się z moim mężem co będzie chłopiec czy dziewczynka, (nie mówiliśmy nikomu chyba przez teściową bo za każdym razem dopytywała i chciałam jej na złość zrobić:dry:) no i mówi mojemu, że jest przekonany, że to będzie chłopak, a on a skąd wie, a brat z tekstem "bo na dziewczynkę kobieta podobno brzydnie w ciąży":sorry2:- miałam z nich ubaw.:-D

no i dzisiaj wizyta mnie czeka

Bubbles
wybraliśmy Maxi Cosi Cabrio Fix, chwal się wózkiem jak będziesz miała
Aniaam ja też mam póki co tylko kocyk:-D

shiran oj tak to budzenie chyba najgorsze w tych szpitalach

koko trzymamy kciuki, ja też dzisiaj wizyta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry