Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
....Robia jakies roboty wokolo szpitala w Sheffield i znalezienie miejsca parkingowego graniczy z cudem... dobrze,ze na szpital do rodzenia wybralam ten drugi, w Chesterfield (wprawdzie to inna miejscowosc - tam gdzie akurat pracuje - ale ode mnie z domu bez zbytniego pospiechu mozna dojechac w 22 min. ;-), a do tego w Sheffield ktory jest po drugiej stronie miasta - jedzie sie ok. 30 min w zaleznosci od ruchu)...
Oni nie zdają sobie sprawy z tego co my czujemy i czego chcemy. Nie bez powodu mówi się, że kobiety i mężczyźni są z innych planet. ;-) Rozumiem cię doskonale, że jest ci przykro bo ja w pierwszej rozmowie z moim K. miałam podobnie. Co prawda on chce być ze mną przy porodzie bez względu na to czy będzie to sn czy cc ale rozchodziło się o to co potem. W Norwegii jest tak, że zaraz po porodzie przenoszą mamę z dzidziusiem do hotelu dla pacjentów i facet może zapłacić nie dużą kase za pobyt dla siebie i spać z nami i dla mnie było to oczywiste, że K. ma być z nami a dla niego oczywiście było to bez sensu. Skonczyło się u mnie płaczem i pełnym fochem a K. w końcu sam dojrzał do tego, że będzie mi potrzebny. Myśle, że twoj facet też sobie przemyśli to na spokojnie i zmieni zdanie. 

A ślub i wesele pewnie wyjdą super