reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie też brzuszek zrobił się taki jakby nadęty..i muszę spodnie odpinać:) za pierwszym razem też tak miałam i poleciałam kupować spodnie..teraz się wstrzymam jednak z wszelkimi zakupami:) Mi jest powtórnie niedobrze, zaczyna się tak ok 14 i trwa do nocy..:D:D zgubisz z tego się cieszę, cieszę się z każdego objawu:) mogę wymiotować do końca ciąży byleby urodzić szczęśliwie:) Mój tata już planuje przerabiać działkę żeby usunąć wszelkie zagrożenia..a babcia uznała że może już w spokoju odchodzić z tego świata:rolleyes::eek::confused:

reklama
wesolutka85 z tym wzdętym brzuchem to nie tylko ty tak masz. Ja też po sobie widzę,że zaczyna mi już podbrzusze rosnąć, a to dopiero 5 tdz:szok: ale wczoraj kupiłam sobie fajne czarne spodnie w zarze z szeroką gumą w pasie,że mogę w sumie rosnąć już :rofl2: w pasie się nie zapinają więc i nie będą cisnąć :tak:

Piszecie o ciazowych zakupach :eek: Ja licze ze jeszcze kilka miesiecy pochodze w dotychczasowych ciuchach. Slyszalam ze w kolejnych ciazach brzuszek szybciej wyskakuje ale moja macica chyba juz zapomniala ze w ciazy byla :D

reklama
Moje sa na pewno z tym związane bo jem dużo mniej niż wcześniej:( bardzo delikatnie jem i małe porcje..teraz mam ochotę na jajka, może usa się je zjeść:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry