Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Szczerze mówiąć to nie sądziłam, że uda mi się zdążyć ale jakimś cudem wysłałam wszystkie obowiązkowe zadania i czekam tylko na ocenę. Psychicznie jestem wykończona bo przez ostatnie 2 tygodnie siedziałam nad tym całymi dniami... Teraz potrzebuje intensywnego odmóżdżania wiec zamierzam kolejne dni spędzać przed TV oglądając bzdury!! 
3 godziny później sprzedaż była już finalizowana tak więc nie wiele myśląc wyruszyliśmy z K. w poszukiwaniu rozkładanego narożnika co oczywiście troche trwało. Ostatecznie na 10 minut przed zamknięciem sklepu odbieraliśmy nowy wypoczynek. Wszystko na wariata... Po takim dniu myślałam, że biodra i kręgosłup dosłownie mi odpadną. 

Ciekawe jak to będzie z powrotem do ładnej sylwetki. Jestem wyposażona w cały arsenał gorsetów i kremów więc zamierzam rozpocząć "akcje ratunkową" tak szybko jak tylko będzie to możliwe.