Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Candy, co za niespodzianka cudowna wiadomosc na poczatek dnia (ach te czopy z nimi to jednak wielka niewiadoma zawsze).
Kochana gratulacje dla Was. Duzo zdrowka dla Was i wychodzcie szybko do domku!!!
Odpoczywaj i zgrywajcie sie z małą
Malutka witaj :* ładna waga
Ja pędze na ktg, ciekawe jak u mnie sytuacja, bo cala noc mialam nieregularne skurcze... a teraz jak mam jechac, to cisza i spokoj...
no teraz pod koniec to już każdej może się przydarzyć Candy gratuluję szczęśliwego rozwiązania, a córcia już z tobą i teraz szybkiego wyjścia do domu życzę;-)
Sonia tak jak piszesz oby się nam udało jak najszybciej zacząć powroty do figury bo wtedy lepsze samopoczucie, a wszem i wobec wiadomo że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
edit. a może zorganizować taki wątek gdzie każda będzie mogła opisać swój poród lub jakieś wrażenia, odczucia po tym wydarzeniu i aby nie trzeba było tego w głównym szukać. Coś jak na innych wątkach wieści ze szpitala co myślicie?