reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ritta mnie ciagnie podbrzusze i czasem lapia skurcze takie jak przed okresem, ale sa tylko chwilowe. To normalne, bo macica sie rozciaga robiac miejsce dla maluszka :)

Ritta w ten sposób dowiedziałam się o ciąży:) zaraz po świętach zaczęłam wymiotować, myślałam że to wirus...ale jak tak już 6 dni to Mąż mówi do mnie-weź może test zrób bo to dziwne tyle zastanawiałam się jeszcze dwa dni zanim zrobiłam:) ...generalnie to staram się nie wymiotować, więc jem mniej ...

Mnie też ciągnie podbrzusze, zwłaszcza jak się położę po całym dniu...no i czasami jajniki mnie ciągną..biorę też luteine bo zawszę miałam problem z progesteronem..

tekila, wspolczuje z wymiotami bo mnie poprzednio meczylo od 7 do 22 tygodnia. Ze w 6 miesiacu ciazy wazylam 7 kg mniej niz przed ciaza ;-)
ale pomagały mi trochę migdały - tyle, że sok z nich, czyli trzeba je długo przeżuwać w buzi, nie mogłam być bardzo głodna, więc przegryzanie czegoś, nawet w środku nocy :P
i wspomnij o tym podbrzuszu na wizycie u gina

przedtem pisalam z tel, wiec sie nie rozpisywalam, ale ja od poczatku ciazy z Ola lykalam 3 razy dziennie 1 tabletke magnezu, a jak mnie ciagnelo, to 3 x 2 tabletki.

Teraz łykam sobie jedną lub 2 dzienne i czekam na wizyte :)

reklama
Mnie również boli podbrzusze.. praktycznie przez całe dnie lekko pobolewa, a najgorzej robi się wieczorem po całym dniu. Są to delikatne skurcze, ciągnięcia, ukłucia. Boli mnie również dolny odcinek kręgosłupa, ale to tylko wtedy gdy długo stoję.
No i nieustający ból piersi, zwłaszcza po nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry