Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej, nie mam mocy dziś kompletnie
przeczytałam Was i trzymam kciuki Koko! na pewno będzie dobrze :*
Katka - nadal cisza? miałam nadzieję, że już się rozkręciłaś z porodem
co do czopa - mi wypadł jak już byłam w szpitalu i skakałam na piłce na sali porodowej skurcze były duuużo wcześniej, aha i wody tez mi nie odeszły przebijali pęcherz płodowy i wtedy "ruszyło" pełną parą
idę spać bo jestem wykończona
Ja sie nie chce klocic co lepsze tylko pytam bo u nas jest inaczej i wlasnie widze ze w Pl to chetniej te cesarki robia. Ale tez nie wiem dlaczego sn mialoby byc bardziej "szkodliwe" dla takiego malucha bo przeciez takie male dzieci tez sie rodza naturalnie i nic im nie jest. Maluch Koko jest po prostu maly ale to nie jest nic zlego
Dziewczyny a te z Was co rodzily wieksze dzieci (tak kolo 4 kg) jak Wam sie goila rana, bo pewnie musieli nacinac?
Przegladnelam watek na sierpniowkach i tam te ostatnie maluszki sa calkich sporych rozmiarow- mysle ze u mnie tez bedzie sluszna waga, wiec stad te pytania