Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania są to badania bezbolesne, dotykają do palca takim patyczkiem albo przy maluszkach "machają" taką różdżką. Do tej Pani co ja jeżdżę to przychodziły już 2-3miesięczne dzieciątka. Z tym, że tego nie robi lekarz a wiem, że dla niektórych osób jest to duży problem. Mi to osobiście w ogóle nie przeszkadza ba! nawet lepiej bo przynajmniej zaraz po wizycie wiem co mi jest a nie dostaję kolejny antybiotyk w ciemno tak na wszelki wypadek ;/.
A i co jest najfajniejsze możesz przynieść ze sobą wszystko (krem, proszek do prania, mleko, pościel itp) co podejrzewasz, że może szkodzić małej. Do tego masz zestaw standardowych alergenów ale np trawy masz rozbite na ileś rodzai a nie jak z krwi pod napisem "trawa". Taka ciekawostka jeszcze ode mnie, że nie każde uczulenie to wysypka czy katar ja np jak zjem winogrono to robię się głucha ;P
Wyniki masz od ręki a i odczulanie możesz załatwić w tydzień a nie bujać się przez 5 lat z zastrzykami, po których i tak nie masz pewności, że alergia minie. Koszt takiego badania w Łodzi to z tego co pamiętam to 150zł.
Moja córka na to chodziła jak była mała ale z czasem sama sobie poradziła z alergią. Ale teściowa i bratanek męża odczulają się tą metodą. Potwierdzają skuteczność. Kiedyś wątpiłam w wiarygodność tego sposobu leczenia ale po ich przykładzie zaczynam się przekonywać.W Lidlu jest mleko bez laktozy - czyli możesz takie dać ew mleko sojowe ale ono drogo wychodzi bo coś koło 8zł. Te bez laktozy jest po ok 3,50zł.A no i mamy sprobować odstawić nabiał... ciekawe co mam dziecku dawać na noc zamiast mleka...?? jakieś pomysły??
zawsze pije mleko 3,2 % z kartonu z kaszką ryżową bo modyfikowanego się nie napije...

Ale ja musze dotrwać do 20 września ;-)