reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
dooda nie wiem co gorsze eh, i tak i tak niedobrze. Wybacz ale jakoś mi umknęło, masz mieć w pon cesarke?
wesolutka faktycznie wrześniowe te nasze maluszki, oby tylko do października niektóre z nas nie chodziły ;)

Ann w poniedziałek mam stawić się w szpitalu, CC najprawdopodobniej we wtorek, chyba że coś im się nie będzie podobało to zaraz w ten sam dzień, boję się bardziej niż pierwszej, bo teraz juz wiem jak to wygląda, wtedy byłam zielona:szok:

Weszłam z ciekawości, czy u Katki coś się rozkręciło, a tu nic...

Co do podesłania numeru tel, to możecie chętne wysłać do mnie na priva z nikiem z bb, a ja wam odeślę mój, no i potem w waszym imieniu mogę poinformować dziewczyny o akcji.

Joani co do diety w szpitalach to niestety, we wszystkich podobnie. A pytałam również na wątku wizytowym, może nie doczytałas. Chyba gdzieś to przegapiłam, jak pisałaś, za co przepraszam. Jaki jest powód Twojego cc?

sawi jeszcze kilka dni i będzie po remoncie, odpoczniecie.

Przeziębionym zdrówka życzę.

Franek jak zwykle wariuje...
Już nie mam w czym chodzić przez tą pogodę... Wszystko mi za małe... Jeszcze 7 dni się przekulać i chcę rodzić...
Faktycznie jakoś się trzymamy. Sierpniówki to chyba w lipcu już w połowie były rozpakowane.
Spokojnej nocki.

chyba, co szpital to inne zasady. U nas nie wypuszczaja jesli dziecko nie przybiera, ma zoltaczke, albo wazy ponizej 2500 g.
A mnie sie pojawil taki gest sluz... przy Oli tez taki mialam i 4 dni pozniej odpadl czop :P

reklama
DOODA ale by było fajnie jakbyście się spotkały:tak: Koko może ze względu na synka będzie musiała trochę dłużej poleżeć, chociaż jeżeli wszystko z nim w porządku to kto wie, może szybciutko wyjdą:)

Katka
za dobrze mu tam, mięciutko, cieplutko i jeszcze od czasu do czasu pobujają to aż żal wychodzić:-D

Jak ja wam zazdroszczę tych przytulanek, mój to się boi i mnie nie "tyka":P Za to już zapowiedział, że od 4.09(wkraczamy w bezpieczny okres) tak będzie działał, że już 5.09 będziemy tulić synka:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry