reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witajcie!
Mam na imie Paulina i niedawno dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy :-)
Mam juz 2 dzieci - Ole i Filipa, ale ze ostatni raz w ciazy bylam 6 lat temu, czuje sie troche jak przy pierwszym razie :-D
Wyliczylam sobie termin koniec wrzesnia, ale wydaje mi sie,ze bedzie poczatek pazdziernika (mam dlugie cykle, poza tym oboje dzieci urodzilam po terminie)...
Dopiero 4 lutego mam wizyte z polozna...Mieszkam w Anglii, wiec tu pierwsze usg jest okolo 12 tyg. - mam nadzieje,ze wtedy potwierdza mi date ;-)

Tak doczytalam Ayni, ze u was wczesnie wypuszczaja ze szpitala....U nas w sumie tez...
Z Ola wyszlam ze szpitala po 24h, a z Filipem nawet tego samego dnia tylko wieczorem (a urodzil sie o 5:40)...Oczywiscie najpierw sprawdzaja, czy wszystko ok z mama i dzieckiem....I niby jak ktos chce moze zostac dluzej, ale ja to sama wolalam isc do domu;-)
Przy pierwszym porodzie nie moglam normalnie spac w szpitalu - slyszac dookola placz innych dzieci (bo moje oczywiscie ladnie spalo) ;-)

Felicity witaj ;) gratuluje ciąży, ja mam termin wg komp na 27 ale tez mysle ze może przenosze? Oby nie :D bede wyganiac wszelkimi sposobami. Ja też nie jestem fanka szpitali, mimo iz chwale sobie opiekę baardzo to jednak odwiedziny u innych pan na oddziale mnie bardzo denerwowaly, biegające dzieci itd. Ja taki asocjal jestem i po narodzinach chce byc sam na sam z dzidziuskiem i moja rodzina a nie cudzymi goscmi :D

Dziewczyny jak spicie nocą? Dobrzr czy nie bardzo?
Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki

Amaliee ja specjalnie się umawiałam później(będzie się zaczynał 7 tydzień), teraz mogą nic nie zobaczyć i tylko byś się na zapas stresowała, ale zrobisz jak uważasz:)

Ayni ja ostatnio spałam jak dziecko, szybko zasypiałam i mogłam spać i spać, a od dwóch dni ciężko mi zasnąć i wcześnie się budzę:sorry2:

Witam sie od rana. Dzisiaj znowu nie moglam z lozka wstac. Ale od kad maz jest w domnu (juz drugi tydz) to mam wiekszy luz i wiekszego lenia ;-)
Witaj felicity001!
Denka spokojnie, na pewno wszystko w porzaku.
Amaliee ja tez bylam d
DOPIERO w 7 tyg. Ale przynajmniej widzialam juz bijace serduszko.
Jak na razie nie mam poroblemu ze spaniem. Za to Antos oststnio ma i czesto sie budzi.

reklama
Ayni ja zawsze kiepsko ze spaniem :) wiec spanko średnio na jeża;-)

bubble
no heheheh bedzie wymiana :-D

Amaliee
lepiej jednak poczekać i iść na serduszko :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry