reklama

Wrzesień 2014:)

Ayni no to jak trafiłaś na fajną babeczkę to super tylko właśnie nigdy się nie wiadomo na kogo się trafi :)

tak szybko ze szpitala wypuszczają?? u nas jest tak że albo 3 doby leży się z maleńśtwem albo matka wychodzi po 24 h jak wszystko ok a dziecko zostaje... te pełne 3 doby...

powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach :) denka tylko spokojnie :*

Felicity001 witamy nową potrójną mamusię :)

Amellie bo to jest tak jeśli boisz się o coś to lepiej iść sprawdzić ja u lekarza byłam już w 4 tygodniu jakoś żeby sprawdzić czy macica wporządku ale ja to po poronieniach krwiakach i innych bzdetach.. ale jak wszystko u Ciebie ok to najlepiej koło 7-8 tygodnia iść bo wtedy już wszystko powinno być wiadać :) choć też czasami się zdarza że jest za wcześnie :)

Ayni spanie w nocy ?? budzę się dzisiaj to tarzałam się po łóżku jak głupia nie umiałam miejsca znaleść piersi bolą z podwójną siłą.. i 2 razy pobudka na siku i coś się nappić...

i jeszcze te głupie sny.. wczoraj mi się śniło że zaczeło nam się palić mieszkanie.. byłam sama z nati w domu w bardzo zaawansowanej ciąży wziełam małą na barana i z tym brzuchem wyszłam przez balkon i tak na sam dół po oknach po barierkach no masakra jakaś MATRIX :)

a dzisiaj pierwszy byl taki że - po porodzie byłam taka gruba że mój M chciał się ze mną rozwieść bo go nie podniecałam w żaden sposób i kochać mnie też przez to prezstał...

a ddrugi to już magia szłam gdzieś z takim wielkim psem .. w końcu gdzieś mi uciekł weszłam do jakiejś bramy a tam jakiś klub był gdzie uprawiali seks każdy z każdym i wg wiecie.. i nie chceieli mnie z tam tąd wypuścić.. spędziłąm tam parę dni aż jakiś mężczyzna się nade mną ulitował i wypuścił z tam tąd a póżniej razem z nim uciekłam do ciepłych krajów...

no to trzeba mieć nasrane w głowie...:D

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Witaj Felicity! :)
Danka, powodzenia na wizycie! wszystko będzie ok :)
A ja jakoś zasypiam ale budzę się w nocy, w żołądku mi zasysa i muszę się mocno skupić by zasnąć ponownie ;p
A do mojej wizyty już blisko. Pojutrze idę ale dopiero na 17:40 więc ja cały dzień będę czekać a to i tak była najwcześniejsza opcja, bo normalnie chodzę na 20 albo i później, takie oblężenie Mamusiek ;)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, u mnie pięknie sypie śnieżek :)

Tak po prostu? :szok: Ja sie nie znam na tych betach, bo u nas tego nie robia w ogole. Ale dobrze ze sie nie dalas, idz na nastepne usg :)

no nie do konca po prostu, po 7 dniach stwierdzil ze pecherzyk sie nie rozwija, i juz na kolejny dzien mnie umawial na zabieg, ale sie nie zgodzilam, bo w poprzedniej ciazy serduszko widzialam na usg robionym ok 40 dni od owu, a tu byl dopiero 20, wiec daje nam jeszcze troche czasu - a jutro mam wizyte z usg u innego lekarza zobaczymy co powie, bardzo bardzo wierze w to ze bedzie dobrze - jeszcze patrzac na ta bete ze tak ladnie przyrasta.

Amaliee a idziesz prywatnie czy na NFZ? Według mnie dobra decyzja, ja mam nadzieję, że u mnie już coś będzie widać, a jak nie to jeszcze w przyszłym tygodniu pójdę:))

Ojj moje sny też są jakieś pokręcone:szok:

czytałam że w ciąży często jest tak z tymi snami właśnie,

mi 2 dni temu się śniły wszystkie szyby potłuczone w jakimś innym domu bez mebli , i malutkie kawałeczki powbijane w ręce i stopy (byłam na boso) i wyciągałam je :szok:

Dziekuje Maddlena:)

Ja tak jeszcze nie ogarniam obslugi tego forum tj. cytowania itd :(

A co do spania to ja mam problem z zasnieciem przez to ze po poludniu potrafie zasnac na stojaco, wczoraj zasnelam w aucie jak jechalismy 15 min do banku :D a rano zas nie potrafie wstac w ogole , dzisiaij strasznie ze soba walczylam:) a pewnie przez to, ze naczytalam sie ostatnio jak pisalyscie o erotycznych snach to i mnie dzisiaj dopadlo :)
Moze dlatego nie chcialo mi sie tak wstawac heheh skoro w realu nie moge :)))))

a pisalyscie wczoraj o poloznych, to taka polozna jest zawsze do kazdej ciazy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry