Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Została mi łazienki, podłogi no i zrobić jakiś obiad. Jestem trochę zła, bo nawet nie zapytali czy nie mam jakiś planów tylko mi oznajmili wczoraj, że przyjdą.. 
to kto wie może się spotkamy na porodówceja też;] lecz mam duże obawy co do kompetencji tamtejszych lekarzy... ale za to położne fajne;]

hehe nawet jutro;]to kto wie może się spotkamy na porodówce![]()
. Jeśli chodzi o przepuszczanie to ja się nauczyłam, że po prostu podchodzę do okienka omijając kolejkę i tyle- u nas jest czasem godzina stania, a dobrowolnie to musiałby się cud stać- więc ja sama sobie egzekwuję.... i mam to gdzieś że niektórzy patrzą na mnie krzywo ;-)[/QUOTE
I bardzo dobrze. Już o tym pisałyśmy,m ludzie to świnie za przeproszeniem, udają, że nie widzą.
No to super, że wreszcie w domku. A jaka była przyczyna, że tak się działo z tą saturacją?Chciałam zameldować że od wczorajszego popołudnia jesteśmy z naszą kruszynka w domciu i uczymy się siebie nawzajem. Później dovzytam co u was od wczoraj się działo.
Jesteśmy mega szczesliwi.:-)
O to masz rację, że ludzkość by wyginęła, gdyby facet miał rodzićOlinka fakt jest taki, że jakby to faceci mieli rodzić dzieci to na pewno ludzkość by wyginęła ;-) ps. trzymam kciuki żeby się coś ruszyło
maddlena u mnie też cisza, żadnych skurczy, mały się rusza tak jak się ruszał, więc nie wiem kiedy to nastąpi, ps. no też mi się przypomniało jak ją zobaczyłam, ale chyba dzięki telewizji zrobili jej tak szybko cc nie? bo tak na prawdę 6 h czekali i zaraz na stół, normalnie pewnie jeszcze by się trochę męczyła;-)
No ja chyba trochę bliżej rozwiązania, niż ty,Bo u mnie to już 40 tydz leci;-)
O to pewnie c€rcie porzeszczęśliwa.zaraz jadę zawieźć Maje na pierwsze tańce, córka podniecona że ho ho... no zobaczymy czy spełni sie marzenie mojej artystki czy znów jak zwykle będzie na coś marudzić.
co do skocznego sexu to nie wiem, czy bym mojego narzeczonego nie uszkodziła... z taka masą ;/ jeszcze połamałabym mu kości ;/
Co do tehgo skocznego seksu to też mam obawy, że bym mojego zgniotła;-)
Właśnie miałam pisać, że na Ciebie biedronkowe podziałały;-)alpine ja kupiłam w Biedronce i zjadłama w nocy odeszły mi wody
więc, chyba tylko ważne żeby to były pierogi
My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacertzn bardziej tatuś zaliczył bo nawet nie chciał mi na 5 min dać wózka
![]()
Do tego zaliczyliśmy wizytę położonej - na szczęście mała nie ma żółtaczki bo ze szpitala wyszła z wynikiem 12,5 a w szpitalu zatrzymują z 13... i bałam się, że coś przegapię.
Dumny tatuś, to też do wózka nie dopuścił;-).Dobrze, że malutka zdrowa.
Biorę się za prasowanie... Ciągle prasuję i ciągle nowe... eh....